LS8

Vse o modelih letal : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: blisk

OdgovorNapisal/-a Intruder » 04.11.2004, 15:24

Se pridružujem Gregecovemu postu!

Imam Windows Media Player 10 in ne morem gledati. Inštaliral sem si najnovejši DivX, pa še kar tema! Po 5ih urah downloadanja filma, zdaj pa to :S Res si želim videt, kako to zgleda v SLO, z modelom takim, ki ga imam jaz! :S

Jan
Slope soaring is the way of life! (J.P.)
Uporabniški avatar
Intruder
Forumski veteran

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Goldi » 04.11.2004, 18:14

Tomba napisal/-a:Vem, da je slovenija mali trg in da je z veliko zalogo težko shajat, ampak če se pri nas ne da, se pa da v tujini-in tam bom do nadaljnega kupoval !!!

To je tako napisano tako kot, da te kdo sili kje kupuješ. Normalno je, da kupiš stvar ki jo iščeš tam kjer je najceneje in kjer jo imajo na zalogi. Kar se pa tiče zaloge je pa tako, da ene stvari tudi kdaj pa kdaj zmanjkajo, pa tudi ko ni več toliko povpraševanja, jih po zdravi trgovčevi logiki pač umakneš iz tržišča. Zaloga stane in če se ne obrača je mrtev kapital. So pa današnji časi takšni, ko je folk prepotenten, ker pač ima denar. Kupec ima denar in misli da lahko kupi vse in dobi takoj. Ja pa še v avto ti mora trgovec odnesti.... Jaz se spomnim, ko sem bil še "mali pizdun", da je bil praznik ko smo šli čez mejo po material. Pa še problem je bil prešvercat vse skupaj. Takrat noben ni stokal in jokal. Smo počakali, da smo vse dobili. Včasih je potrebno potrpet. :?
Goldi
Naš človek :)

OdgovorNapisal/-a Andrej Petrovčič » 04.11.2004, 18:23

grega napisal/-a:Kakšen kodek pa potrebujem za ogled tega videa?

Meni tudi ne dela, pa sem vse potrebno apdejtal ! V čem je keč ?
Uporabniški avatar
Andrej Petrovčič
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a Goldi » 04.11.2004, 18:27

Andrej Petrovčič napisal/-a:Meni tudi ne dela, pa sem vse potrebno apdejtal ! V čem je keč ?

Meni tudi ne dela, na nobenem playerju. Tu že slutim, da gre za goljufijo :lol: Me pa firbec mantra kako to zgleda na posnetku.

p.s. Kje se pa dobi ta dolgi film? Sem iskal pa nisem našel... :(
Goldi

OdgovorNapisal/-a TECHNiC » 04.11.2004, 18:39

Poskusi takole:
Z desnim gumbom klikni na link od videa, in klikni save link as, pa si daš v poljuben dokument, potem ti ga bo download-al in potem greš v tisti dokument, ki si ga prej nastavil, klikneš na filem in že gledaš. :)

LP!
LP, Tomaž
Uporabniški avatar
TECHNiC

Kraj: Senovo

OdgovorNapisal/-a combataš » 04.11.2004, 20:01

MC GAYVER napisal/-a:
Na videu je samo 50% sposobnosti modela :lol:

@Aleš upam da to ni vse kar spraviš iz modela

Mogoče kak video kjer se iz LS-a iztisne 100% ?
Ko ste bili zadnjič na Kalu z LS-om nisem opazil kake spektakularne predstave:)

LP
Zadnjič spremenil combataš, dne 04.11.2004, 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
combataš
Novinec

Kraj: Hrastnik

OdgovorNapisal/-a sharkpade » 04.11.2004, 20:14

Ko sem si jaz dal dovnloadad ta film mi je kjub temu, da imam ADSL napisalo, da se bo downloadal 14 ur. Kdo zna to razložit?

lp

miha
Sharkpade
Uporabniški avatar
sharkpade

Kraj: Idrija

OdgovorNapisal/-a ultralajt » 04.11.2004, 20:48

MC GAYVER napisal/-a:
ultralajt napisal/-a:OK, OK, jst sm se mal uhladu!

Ker gre ta tema o letalu LS prilagam tukajle 30 sec (naključno izbranih na treh razlicnih delih originalnega videa) letenja LSa, toliko za tiste ki ne morejo sneti celih 90 MB, pa da se jim vsseno pocedijo sline za tem modelom.... :D :D :D :D :shock: :shock:

LP Mitja 8)

Gajver, Ales je letel dve uri, jaz pa sem posnel samo del njegovega letenja. In ker je Murphy vedno zraven, sem seveda zamudil vse najlepse akrobacije. Pa tudi nekatere ki sem jih le ujel na film, so bile vmes precej zamegljene ko je kamera slabo fokusirala, pa ti posnetki niso potem uporabni za na film.

Kakorkoli komentirate film, in govorite da lahko model naredi vec, naj povem da je takrat pihalo 40-50 km na uro, in vem da se bi malokdo v takem sploh upal pomisliti da bi letel, kaj ssele zares letel. mater ste me razocarali s kritiko.....

Mitja
Uporabniški avatar
ultralajt
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a branez » 04.11.2004, 21:00

sharkpade napisal/-a:Ko sem si jaz dal dovnloadad ta film mi je kjub temu, da imam ADSL napisalo, da se bo downloadal 14 ur. Kdo zna to razložit?

lp

miha

Seveda! Počasen strežnik ali počasna povezava v svet! Pa ko se nas 10 gor spravi....

Če imaš doma ADSL 1024/256 imaš res 128 KB/s downloada, vendar SAMO 32 KB /s uploada. In kje je finta? Ko ti downloadaš moraš nekje uploadat :wink:
Uporabniški avatar
branez
Član

OdgovorNapisal/-a overlord_tm » 04.11.2004, 21:27

branez napisal/-a:Seveda! Počasen strežnik ali počasna povezava v svet! Pa ko se nas 10 gor spravi....

Če imaš doma ADSL 1024/256 imaš res 128 KB/s downloada, vendar SAMO 32 KB /s uploada. In kje je finta? Ko ti downloadaš moraš nekje uploadat :wink:

:?: :?: :?:

Drgač pa tud men noče filmčk delat :cry: . A to je kak doma napisan kodek al kaj??? Ne dela v MP10 (codec download erroer), BSplayer (predvaja sam ni ne slike ne zvoka), QT (sploh ne dela).
Uporabniški avatar
overlord_tm

Kraj: Domžale - Vir

OdgovorNapisal/-a » 04.11.2004, 21:43

Naj razložim:

Sam resnično ne letim veliko na hribu (velikem) oz. v primerni družbi, zato me taka stvar takoj fascinira. Naslednjo sezono sem že sklenil kampiranje na enem hribu (pa en "hribc" ala Twix ali Sixty se mi rola po glavi).

LP, Tine
Uporabniški avatar

Kraj: Bloke

OdgovorNapisal/-a Intruder » 04.11.2004, 22:52

Mislim ne...Mitja...da te ni sram.... Tu nam daš video od LSa, rečeš da je hudi, vsi ga hvalijo, pl pa pol slovenije ne more gledat! Daj mi pošli ta kodek, ki si ga sam spisal :P :D :D :D :D

Help me! Nucam ta video! :?

Jan
Uporabniški avatar
Intruder
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a ultralajt » 04.11.2004, 22:53

VSEM KI FILMA (DOLGEGA IN KRATKEGA) NISTE MOGLI VIDETI!

Se opravicujem ce ste razocarani :cry:

Ne, ne gre za potegavscino! Originalni film je velik 180 MB 8) , na streznik sem pa vrgel oskubljeno verzijo cca 90 MB, pa se eno 10 MB...

Vse je narejeno s programom Ulead Video Studio, ki sem ga dobil ob nakupu Firewire kartice. To je bilo pred dvemi leti in takrat je bilo narejeno kot .mpeg video. Tega mora znati pokazati vsak Windows Media Player. Ni noter nobenih kunstnih kodekov a-la DIVX XVID itd....

Ce kdo zeli film videti v celoti, lahko posljem CD po posti. Seveda pa bi rad da to ne bi bilo cisto zastonj, vsaj za kako kavico ali malo pivo bi rad imel za povracilo... 8)

LP Mitja
Uporabniški avatar
ultralajt
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 04.11.2004, 22:57

combataš napisal/-a:
MC GAYVER napisal/-a:

Mogoče kak video kjer se iz LS-a iztisne 100% ?
Ko ste bili zadnjič na Kalu z LS-om nisem opazil kake spektakularne predstave:)

LP

Ko smo bili zadnjič na kalu si prišel ko so že vsi odšli mi pa pospravljali RES NI BILO KAJ VIDET :lol:

Na tem forumu se je pa res težko pogovarjat vsak k...c ki je videl kak video na netu ve več od vseh ki so to probali ali celo redno prakticiramo in če kolega Aleša vprašam, če je to vse kar istisne iz modela mislim, da ni nikakršne potrebe po poiskusih pljuvanja po meni.

Marsikoga sem že vabil na hrib tako kot pilota kot tudi gledalca pa ni nihče premaknil riti izpred PCja kjer se da varno gobezdati

Naslednje leto bosta najmanj dve srečanji na hribu in sicer miting na Strmici nad Planino ter dvodnevno srečanje na Veliki planini in si bom z veseljem pogledal koliko wwwfrikov bo tam :shock:

lp

ps: 3,14ZDA ste me ras3,14zdili

-
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a grega » 05.11.2004, 09:53

Namestil sem Ulead. Video je možno gledati le v njem ... tako da ni problem v kodekih.

Z eno besedo ... SANJSKO.

Z dvema ... temu naproti! (kar solze so pritekle ko sem to videl)

Če bo le možno bom še letos to prvič poizkusil tudi sam.
Lp, Grega
Uporabniški avatar
grega

Kraj: Ptuj - okolica

OdgovorNapisal/-a Intruder » 05.11.2004, 10:02

Grega, ali ta program lahko dobim kje na netu kot free, ali ga je treba kupiti oz. registrirati?
Uporabniški avatar
Intruder
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a Goldi » 05.11.2004, 10:07

MC GAYVER napisal/-a:ps: 3,14ZDA ste me ras3,14zdili

Vidim, da so te lepo ...... ( 3,14 he, he, he dobra fora ). Saj veš kako je s tem, doma si v Sloveniji in folk je taki da rad pljuva en preko drugega. Na strmco pa takih pljuvatorov tako ali tako ne bo.
Brez takšnih bi pa bil svet dolgočasen.
Goldi

OdgovorNapisal/-a Intruder » 05.11.2004, 10:22

Dečki....že spet začenjate.....Kaj? Vi maketarji ste očitno obojestrani....eni ste občutljivi, drugi pa bi se kregali.....dajte no.... Kaj mi je res potrebno brati, kako gre enemu v nos, kaj drugi pravi! Napiši mu PM, naj ti pošlje tel. pa ga spluvaj prek telefona. Jaz osebno se preko MSMa ne bi pustil nervirati. Zadnje čase ima admin kar nekaj dela z pucanjem postov, ki so povsem mimo teme!

Govorimo o LS8

Moje mnenje!

Jan
Uporabniški avatar
Intruder
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a ultralajt » 05.11.2004, 10:22

Na strmco pa takih pljuvatorov tako ali tako ne bo.

SESTAVLJAM PILATUSA B-4 OD MIBOTA :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
ultralajt
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a Intruder » 05.11.2004, 10:26

Ultralajt....saj verejtno Goldi ni tebe tišal v skupino "pluvatorjev" (Hmmmmm....dober izraz :P). Ti le..... Jaz pa imam močne viherje v glavi....tisti ASW28 me je čisto prevzel. Ampak....moja artilerija pridno čaka "taprave" padine! LS, Swift.....za enkrat od maket tole! Upam, da čim hitreje pridem v vaše kraje McGayver :D

Lep pozdrav!

Jan
Uporabniški avatar
Intruder
Forumski veteran

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Splošno..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov