Kako popraviti

Vse o modelih letal : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: blisk

Kako popraviti

OdgovorNapisal/-a Ebola » 08.11.2004, 22:37

Ker sem zaradi pilot errorja model prizemljil :evil: in nimam veliko izkušenj z popravilom vas naprošam za kakšen nasvet. Zlomil se mi je trup od "šalčke" letala...glej slike

Kako to zadevo najboljše popraviti?

Thanks za help
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Ebola te reši ....
Uporabniški avatar
Ebola
Naš človek :)

Kraj: Maribor - Miklavž

OdgovorNapisal/-a Intruder » 08.11.2004, 22:41

Pfffffu.....na pravem mestu si ga..... To je kar zahtevno delo, čeprav ni nepopravljivo. Potrebno bo zbrusiti tale beli "lak" do steklenke in še malo "hcoj" nato naravnati ter okvirno zalepiti z CAkom, nato pa vzeti tkanino in ji zlaminirati. Nisem pa ziher kaj bi iblo bolje...ali navijati, ali polkrožno zlaminirati!

Jan
Slope soaring is the way of life! (J.P.)
Uporabniški avatar
Intruder
Forumski veteran

Kraj: Maribor

popravilo

OdgovorNapisal/-a Ebola » 08.11.2004, 22:43

Intruder napisal/-a:Pfffffu.....na pravem mestu si ga..... To je kar zahtevno delo, čeprav ni nepopravljivo. Potrebno bo zbrusiti tale beli "lak" do steklenke in še malo "hcoj" nato naravnati ter okvirno zalepiti z CAkom, nato pa vzeti tkanino in ji zlaminirati. Nisem pa ziher kaj bi iblo bolje...ali navijati, ali polkrožno zlaminirati!

Jan

Jaz sem mislil da bi naredil nek vmesnik iz balze ki bi a porinil v "čolniček" in v palico nato pa z cakom in steklenko skupaj zlepil!

Bi bilo to vredu? :cry:
Ebola te reši ....
Uporabniški avatar
Ebola

Kraj: Maribor - Miklavž

OdgovorNapisal/-a Tomba » 08.11.2004, 23:18

Intruder napisal/-a:Pfffffu.....na pravem mestu si ga..... To je kar zahtevno delo, čeprav ni nepopravljivo. Potrebno bo zbrusiti tale beli "lak" do steklenke in še malo "hcoj" nato naravnati ter okvirno zalepiti z CAkom, nato pa vzeti tkanino in ji zlaminirati. Nisem pa ziher kaj bi iblo bolje...ali navijati, ali polkrožno zlaminirati!

Jan

Sicer ne vem, kako to delajo pravi mojstri, ampak jaz bi k temu dodal še stiroporen čep (ki bi ga zbrusil v notranji fi) , ki bi ga obvil z steklenko (ali karbonom) in premazal z smolo-nato ga enostavno z palčko porinil noter (na tesno). Tako ga z malo truda ojačaš na mestu loma tudi z notranje strani.
Uporabniški avatar
Tomba

OdgovorNapisal/-a EXTREMIST » 09.11.2004, 01:45

Koda: Izberi vse
Sicer ne vem, kako to delajo pravi mojstri, ampak jaz bi k temu dodal še stiroporen čep (ki bi ga zbrusil v notranji fi) , ki bi ga obvil z steklenko (ali karbonom) in premazal z smolo-nato ga enostavno z palčko porinil noter (na tesno). Tako ga z malo truda ojačaš na mestu loma tudi z notranje strani.

Ne pozabi znotraj trupa zbrusiti!
apn
Uporabniški avatar
EXTREMIST

Kraj: Ljubljana

Vrni se na Splošno..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov