Moderator: blisk
Big A napisal/-a:Chinks napisal/-a:Miha to moramo probat z TELSTARJI ti boš pa z tvojim parkijem sliku. Še Zupana je treba prašat al pa Pervinška če sta za![]()
![]()
![]()
![]()
Hej Chinks,
S Telstarjem sem končno dobil model, ki je zdržal celo sezono v enem kosu. Ga ne dam, ker tudi mene srce boli, če vidim razbitega jadralca.
Če te pa mika combat, pa le končaj tisto serijo focke-wulfov, ki si jo načel pomladi. Te čakam he, he.
A
Robi napisal/-a:Andrej POZOR!!!
Najprej poglej če se mu še tako ziblje višina. Pred kar nekaj leti na tekmi v Lescah, se je pokojnemu Otoju višina na tleh v vetru tako zibala, da sem mislil, da jo uporablja namesto pahljače![]()
Intruder napisal/-a:Superca....tisti akro program z Swiftom je hud, ampak se mi zdi, da je čiča malo na langzam....
Big A napisal/-a:Chinks napisal/-a:Miha to moramo probat z TELSTARJI ti boš pa z tvojim parkijem sliku. Še Zupana je treba prašat al pa Pervinška če sta za![]()
![]()
![]()
![]()
Hej Chinks,
S Telstarjem sem končno dobil model, ki je zdržal celo sezono v enem kosu. Ga ne dam, ker tudi mene srce boli, če vidim razbitega jadralca.
Big A napisal/-a:K F3J modelu spada tudi vitla. Na Tomaževi Husquarni manjka samo še 'račna' in laks - pa gremo v luft ...............
no_name napisal/-a:Big A napisal/-a:K F3J modelu spada tudi vitla. Na Tomaževi Husquarni manjka samo še 'račna' in laks - pa gremo v luft ...............
BOMBA !
Ta zadeva pa bo krila lomila.
Račna. Zanimivo.
Kar bo treba bo treba predelat dušilec, ker je zdej tko, da bo svinjarijo ter toploto iz izpuha glih na laks metalo.
Koliko pa je to kubikov, pa kW?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov