Različni tipi modelarjev na forumu

Pogovori o vsem mogočem izven modelarstva ...

Moderator: nitro-s

Različni tipi modelarjev na forumu

OdgovorNapisal/-a mihah » 10.11.2004, 17:03

Osnovni tipi

1. modelarji, ki resnično želimo pomagati ostalim s svojimi bogatimi izkušnjami
2. težači v milejši in hujši obliki, ki hočejo spodkopati in narediti nemir, samo šimfajo, sami pa naredijo malo ali pa nič koristnega
3. samo sprašujejo (večkrat...) skozi eno oko gre notri, skozi celotno glavo pa izpuhti...
4. nekateri so tudi taki, da forum izrabijo za "izkazovanje" za skrito identiteto
5. Oralni (verbalni) modelarji ; ta mi je prisrčna ;)
6. Samo da se dela biznis ... prodam, ti zrihtam , .... pišejo vedno STROGO v javnosti.
7. neopredeljeni

Poleg tega pa še:

1. tekste na forumu jemljem skrajno resno
2. tekste jemljem z rezervo, ker se z dotično osebno poznam
3. itak je vse samo bla bla, jaz vem kaj je pravi prav

Tisti, ki imajo res nekaj od tega foruma:

1. Osebe, ki jim je forum pomagal (izgubljeni model na Strmci...)
2. Osebe, ki so se navdušile nad hobijem (avto, čolnarji, letalci)
3. Osebe, ki so dobile začetno znanje, ga ustrezno nadgradile pri delu in ga nesebično širijo dalje

EDIT: Sem narobe dal tematiko, spada pod "Malo za sprostitev" Prosim moderatorja, da premakne.
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

AL S`M AL NIS`M...?

OdgovorNapisal/-a ultralajt » 10.11.2004, 17:12

Zadnjič spremenil ultralajt, dne 10.11.2004, 23:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ultralajt
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a rvpilot » 10.11.2004, 21:10

MIha lepo te prosim daj razmišljaj kaj drugega.A poznaš tisti pregovor da bolj ko .... mešaš bolj smrdi,jaz pričakujem od pametnih kot si ti da ne drezajo naprej ti pa odpreš novo temo da se bomo med sabo.In še en pregovor PAMETNI PRVI ODNEHA.Ne bodi užaljen in naprej pomagaj nam s svojim znanjem ki ga imaš dovolj in ne oziraj se na take ki so ti foušni.Različni modelarji pa ostanemo naprej kam pa bi prišli če bi bili vsi enaki ne bi bilo zanimivo na tem svetu.

FRANC :roll: :roll: :arrow:
FRANC

Večja kot je masa, tem večja je gravitacija...
Uporabniški avatar
rvpilot
Član

Kraj: Vrhpolje pri Vipavi

OdgovorNapisal/-a Letme » 10.11.2004, 23:07

Ljudje so takšni in drugačni, drugače bi bilo na tem ljubem svetu prav pošteno dolgčas. Ker nisem prav dolgo na tem forumu ne morem komentirati kakšni so modelarji, največkrat pa ne morejo (moremo) biti kaj preveč drugačni od povprečnih Slovencev (naj sosedu krava crkne). Na internetu sem se tega že navadil, zato se tudi rajši pogovarjam s tujci... Vendar pa je hvale vredno, da so na tem forumu nesebični modelarji, ki radi pomagajo drugim, zaradi teh pa bo najbrž tudi modelarstvo v Sloveniji pridobilo nekaj navdušencev in jih zelo malo izgubilo. Je pa dosti problema o govorjenju in nič delanju - včasih kaj vprašam, vendar potem enostavno nimam časa, da bi nasvet uresničil in zato pač ne morem več naprej spraševati in komentirati. Zdi se mi, da je tudi drugje tako. Da pa ne bom predolg pa samo še zahvala modelarjem, ki delijo izkušnje kot je mihah, Big A (ki je tudi izven interneta vedno pripravljen pomagati s koristnimi nasveti in informacijami) , Mc_Gayver in drugim (sigurno sem kakšnega pozabil).

lp
Crt
I cannot do anything without fear
Uporabniški avatar
Letme
Novinec

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Živnorc » 11.11.2004, 07:46

Letme napisal/-a:zahvala modelarjem, ki delijo izkušnje kot je mihah, Big A (ki je tudi izven interneta vedno pripravljen pomagati s koristnimi nasveti in informacijami) , Mc_Gayver in drugim (sigurno sem kakšnega pozabil).

lp
Crt

Kaj pa JEST :twisted: :?: :!: :twisted:
Name si pa POZABIL :twisted: :evil:
:wink: :wink:

Evo, Miha, jest pa koga rad mal špiknem na nežen način....
...mal zaje....je pa le mora biti. A NE :?:
Je pa treba ločiti zajeb...jo in provokacijo. Vse v zdravih mejah.
V svojih postih vedno napišem kaj v smislu " :D :D ", nato pa resno k temi.
Hmm :? Torej kam bi dali mene :?:
K oralno-verbalnemu področju. Od oralnega mi je še najbolj všeč s.. :oops:
..verbalno pa se ne znam dobro izražati :roll: . ...Jest sem ....bolj čustven človek .... in se izražam s čustvi :lol: Če me kdo užali bodisi na konferenci ali na MSM, se spokam na pisto in tiščat avijon :twisted: :mrgreen: , dokler me napad ne mine :P...pa še auspuh dam dol, da vejo v krogu dveh kilometrov, da se kujam :wink:

Pa še eno vejo modelarjev bi dodal:
Cinični privoščljivci kateri pridejo na dan z izjavami " Ma kaj pa to rihtaš, sej ti bo itak slej ko prej dol padu...." Ma sej je brez veze, k ga boš zdele usul...
Lep dan,
Živnorc
Uporabniški avatar
Živnorc
Član

Kraj: Škofljica

OdgovorNapisal/-a Živnorc » 11.11.2004, 07:52

...še nekaj sem pozabil:

Še ena veja modelarjev:

Red slavistov.

...ki pridejo na dan z: Kva m pol js to pol nredu dau trgl gate! A mi lokh kdo pumaga s nasvetm kko rzumet modlarje k tko čudn pišejo...k u šol pr tastar za sluvenščino. NJAK :evil:
Lep dan,
Živnorc
Uporabniški avatar
Živnorc
Član

Kraj: Škofljica

OdgovorNapisal/-a dedal » 11.11.2004, 10:34

Bom pa se jaz dal moje mnenje glede foruma :D Meni je forum vir informacij, ki jih potrebujem za delo v delavnici. Kot zacetnik v modelarstvu, predvsem sprasujem, ker kaksnih hudih nasvetov ne morem dati, ŠE. Upam pa da bom lahko tekom let osvojil toliko znanja da ga bom lahko podajal naprej, da bom z osvojenim znanjem lahko tudi z svojo glavo odkril kaj kar ni topla voda 8)

Meni osebno ni vecjega zadovoljstva, kot v sluzbi prebirati forum, ko imam cas, doma pa to realizirati v delavnici.
Sem pristas modelarstva naredi si sam, saj z tem tocno ves kako kaka stvar deluje in kako je sestavljena. Le na podlagi teh dejstev lahko model modificiras in izboljsas.

Naj forum se naprej zivi v taki obliki kot do sedaj, pa upam da bodo stari macki v modelarstvu se naprej podajali svoje znanje tako kot do sedaj.

Lepo mi je biti v druzbi isto mislecih ljudi. :D :D :) :P

LP Bostjan
Uporabniški avatar
dedal

Kraj: Grosuplje

OdgovorNapisal/-a brane » 11.11.2004, 12:50

Živnorc napisal/-a:
K oralno-verbalnemu področju. Od oralnega mi je še najbolj všeč s.. :oops:
.

Evo :D :D pa smo spet pri jeba*ju v glavo :D :D :D
Ejga Živnorc, a se na tvoje letališče da prit, jaz v Lesce ne morem več, ker se mi kombi v tla vdre, potem pa verige in šit.... :(
Če boš šel letet me pravi čas pokliči, upam da me bo žena pustila :oops: ampak, če bo vreme, jo jutri peljem smučat, potem pa upam da bo bolj popustljiva :D
Uporabniški avatar
brane
Naš človek :)

OdgovorNapisal/-a pagemaker » 11.11.2004, 20:05

@dedal: se popolnoma strinjam s tabo

Rad bi pa dodal še nekaj. Vem, da je blo na tem forumu napisanih že ogromno debat in postov, vendar je vcasih skoraj nemogoče it vse prebrskat in prebrat da bi modelar ki je še začetnik(npr. jaz) izvedel neko informacijo. Zato prosim za malo več razumevanja, če se neka stvar vpraša večkrat, kot pa da se nekateri potem usajajo in pišejo poste kot so: ja to pa je blo že napisano tam in tam...to smo pa že 100x predelali itd...Sploh je to problem, če nekdo ni vsakodnevno na forumu in ne more redno spremljati debat...Sicer pa saj veste: Od viška glava ne boli :D

LP, Marko
Noben še ni gor ostal!
pagemaker
Član

Kraj: Bistrca

OdgovorNapisal/-a mihah » 11.11.2004, 20:14

Glede tega pa rabimo nekatere, ki so t.z. "skrbniki" oz. malo prenesno povedano "zeliščarji" ;)

Primer je Rok, ček diz out! Kapo dol!

Zadnji post v tejle temi
http://mdm.zrcalo.si/forum/viewtopic.php?t=2738
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

Vrni se na Malo za sprostitev

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov