Zelo na kratko.
Za 15000SIT od LZS dobimo en velik
NIČ. To je potrebno odkrito povedat.
Kaj zdaj?.......A želimo imeti zadevo požegnano s streni LZS ali ne.
Jaz osebno je ne potrebujem..... Nekaj jih poznam, ki to potrebujejo....zakaj je potrebno njih vprašat....
Kar se tiče "F5J zveze". Se spet vprašam zakaj?.....
Če ima mogoče kdo utemeljen razlog, pa naj tisti najde nekoga, ki bo vse to vodil.....
Pri vsem skupaj je še en velik problem.....Če si nekdo želi biti uraden državni prvak.....bo nekako morala država zadevo požegnat.....to pa spet stane.....da ne govorim da bi slučajno bila "F5J zveza" zastojn oziroma, da bi imela moč vse to na "državnem nivoju" speljati mimo LZS.....
Kar se tiče kategorizacije športnikov je zadeva zelo velik problem.....še najmanj se je dotaknila modelarjev...... že tako ali tako nas veliko nima za športnike, tudi iz modelarskih vrst....Je pa ketegorizacija športnikov trenutno ena najbolj vročih tem med raznimi klubum, zvezani, itd.....
Sicer pa tistim, ki se da poglabljat s kakimi financami zelo nesposobno upravlja g. Žuna ima tukaj en link.....
http://www.mszs.si/container289/ECOS/Sklep_sport_04.xls
Kmalu boste opazili, da je nekaj rubrik skritih, B,E,F,...odkrijte jih....pa boste videli koliko gre za članarine, sestanke in izlete....
Drugače pa zaenkrat smo v takem stanju....
Imeli smo SLO pokal.......samo mi in samo mi vemo kdo je kaj
Imeli smo DP in imamo državnega prvaka.....samo ni in samo za nas obstaja.
Za 15000SIT se lahko kaj spremni.....Po resnici, samo na papirju.....
Sem zelo skleptičen, glede vsega skupaj....želel bi si, da se še kdo oglasi, nekdo, ki mu uradni naslovi kaj pomenijo....
lp, rok