Moderator: blisk
Chinks napisal/-a:... Robi ti si verjetno za![]()
MC GAYVER napisal/-a::D Lobi ne seri bil si na desetih tekmah, ki so vse solidno potekale bil si na Mađarskem organizacija izleta solidna
Torej ne lajat na posameznike in jih določat kaj naj kdo počne to ne pelje nikamor
HI Milan pri vsej tej debati. pa me resno, ze dolgo zanima katerega kluba si ti CLAN. In v cigavem imenu ti govoris.LP.MC GAYVER napisal/-a::Dchinks si ga pa pihnu
če maš občutek da sem jast komu kaj zameru si udaril mimo![]()
Kaj te je na izletu tako zmatralone bi vedu (ali pač
![]()
Mislim pa da bi večdnevna obiskovanja tekem bogato zdesetkala naše vrste vsaj na tujih tekmah![]()
ampak to so že teme za drugo leto
mihah napisal/-a:Večdnevne tekme se združi prijetno s koristnim. Svet je potrebno videt pa tud mal druge ljudi spoznat
Bodo pa taki tekmovalci zelo redki. Nenazadnje tudi s stroškovnega vidika...
sharkpade napisal/-a:Jaz bi tudi prišel, če se bomo lahko doma zmenili. Po zadji tekmi so se razmere malo zaostrile.
lp
miha
Chinks napisal/-a:sharkpade napisal/-a:Jaz bi tudi prišel, če se bomo lahko doma zmenili. Po zadji tekmi so se razmere malo zaostrile.
lp
miha
U a pošljemo mami še kako sliko iz kleti, pol bo šele žur![]()
![]()
![]()
sharkpade napisal/-a:Chinks napisal/-a:sharkpade napisal/-a:Jaz bi tudi prišel, če se bomo lahko doma zmenili. Po zadji tekmi so se razmere malo zaostrile.
lp
miha
U a pošljemo mami še kako sliko iz kleti, pol bo šele žur![]()
![]()
![]()
Ne ne Činkec tako se pa ne bomo šli. Vidla je samo eno. In ta je bla ena izmed bolj kritičnih.
lp
miha
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov