Nisem zasledil prazne mase modela zato tipam:
Pri 1600 g (kar realno, čeprav še vedno kar lahko) pride po motocalcu samo 15 m/s vertikale.
1400 g (se mi zdi nemogoče) pa 16.5 m/s vertikala.
Ali ima kdo občutek iz videa, koliko bi bila približna vertika? Meni se zdi nad 20 m/s
Potem pa sem še gledal koliko pride tale deseta Arianca. Ma superca modelček. Ampak glasno razmišljam
Tale cukrček te pride na dom nekaj manj kot 130.000 SIT. Razen če imate kakšne veze z dostavo, ampak manj kot 119.000 SIT ne pride.
Če zbiješ rep, ga kot takega sploh ne moreš naročiti (manj kot 100 Euro ne pošiljajo). Trup kot tak je tudi kar nekaj šuškov, bog ne daj, da se zalomi pri krilu.
Torej kar zjeten zalogaj tako glede začetnih stroškov samega modela, kot tudi kasneje pri kupovanju rezervnih delov (zaloga?).
Potem je potreben nakup 4 + 1 (2?) servačev. A se bo tu šparalo? Hmm. Tudi če se bi, manj kot za 30.000 SIT se pride težko skozi.
Potem pa bi "šparali" na pogonu? Raje enega kitajčka za 15 k SIT kot pa
Meni to ni jasno?
Vzame se sicer slabši model za polovično začetno ceno pa da notri pogon kot se šika, pri cenah in dobavo rezervnih delov pa ni problema...
Kaj je sicer iz kmečkega vidika bolje? Yugo s Chevy V8 ali Chevy da grande s fičkotovim motorjem?
_______
Verjamite ali ne, malo že obžalujem, da sem kupil Flasha. Pomisleke mi skominja tisti S..... E. Ali so to samo otroške kaprice pa bo pokazal čas.
Kar me navdušuje pred prvim štatrom je branje debate:
http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... 352&page=4
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...