Programček - problemček

Vse o modelih letal : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: blisk

Programček - problemček

OdgovorNapisal/-a Flayer-x » 07.12.2004, 21:18

Kar precej nujno bi rabil en programček s katerim bi lahko izrisal profile za krila (konusna) klasične gradnje in obenem tudi utore za letvice.
Najprej mi je pod miško prišel program Profili 2 vendar za verzijo 2.16 še ni delujočega cracka :evil: Imam ga sicer tudi za verzijo 2.15b venda pa programa te verzije ne dobim :(
Preizkusil sem tudi Tracfoil vendar se mi zdi da je stvar malo kavbojska saj mi niti letvic ne postavi točno, če pa exportam v .dxf je pa profil popačen :(

Če ima še kdo kakšen predlog na plan z njim (dobi za pir;) )
ali verzijo Profili 2.15b

Hvala vsem za Help!
Flayer-x
Član

Re: Programček - problemček

OdgovorNapisal/-a Big A » 08.12.2004, 09:26

Flayer-x napisal/-a:Kar precej nujno bi rabil en programček s katerim bi lahko izrisal profile za krila (konusna) klasične gradnje in obenem tudi utore za letvice.
Najprej mi je pod miško prišel program Profili 2 vendar za verzijo 2.16 še ni delujočega cracka :evil: Imam ga sicer tudi za verzijo 2.15b venda pa programa te verzije ne dobim :(
Preizkusil sem tudi Tracfoil vendar se mi zdi da je stvar malo kavbojska saj mi niti letvic ne postavi točno, če pa exportam v .dxf je pa profil popačen :(

Če ima še kdo kakšen predlog na plan z njim (dobi za pir;) )
ali verzijo Profili 2.15b

Hvala vsem za Help!

Avtor programa PROFILI gospod Stefano Duranti je zaščito napravil na dokaj originalen način. Zaščita je vezana na tovarniško številko računalnika, zato eno geslo deluje samo na enem računalniku (kopiranje nič ne pomaga).
Program sicer stane 10 eurov, s plačilom pa dobimo pravico do uporabe tudi kasnejših verzij. Ravno prejšnji mesec sem dobil email z obvestilom o novi verziji, ki ima kar nekaj bonbončkov. Po novem dobro obvlada tudi izdelavo reber za eliptična krila. Cena programa ni nič v primerjavi s tem, kar ponuja, zato nakup zelo priporočam.

LP

A
Uporabniški avatar
Big A
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a peroo » 08.12.2004, 15:16

Pozdravljen!

tudi jaz uporabljam program profili. Sem s tem programom ful zadovoljen. Avtorju sem takoj poslal 10 evrov, saj si jih je zaslužil.

LP Peter
Uporabniški avatar
peroo

OdgovorNapisal/-a fantasy » 08.12.2004, 15:53

Jaz sem imel krek, :oops: za eno prejsnjo verzijo, a sem Stefanu enkrat poslal v kuverti 10 evrov, pa sedaj lazje diham 8) . To ja ni noben denar! Ko se mi je racunalnik sesul, mi je Stefano (avtor programa) takoj poslal novo kodo, pa tudi ko sem program instaliral na nov racunalnik, mi je takoj po mailu poslal novo kodo takoj ko sem zaprosil. Pa obvesca me o vsem kar je novega, in ravno se odlocam za nakup Profi verzije (30 evrov).

LP FC
Uporabniški avatar
fantasy
Član

OdgovorNapisal/-a Flayer-x » 08.12.2004, 18:00

Evo sem si zrihtal verzijo 2.15 in vse deluje... sem ga precej nujno rabil.
Programček je res precej uporaben sploh ko se gre za klasično gradnjo kril, tako da že imam pripravljeno da mu pošljem 10€ za zadnjo verzijo ker je to res drobiž za tak program!!
Flayer-x
Član

OdgovorNapisal/-a EXTREMIST » 09.12.2004, 02:04

Kje se najde program kompatibilen z acad?
apn
Uporabniški avatar
EXTREMIST

OdgovorNapisal/-a peroo » 09.12.2004, 02:09

EXTREMIST napisal/-a:Kje se najde program kompatibilen z acad?

Program Profili, ti lahko pretvarja tudi v dxf format.

LP Peter
Uporabniški avatar
peroo

Vrni se na Splošno..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost