Napisal/-a Bor » 30.12.2004, 11:07
Hja, da ne boste mislili, da kaj takega, kot se "je zgodilo" ELO-tu, ni možno...
Par dni nazaj je bratec pohajkoval z enim kolegom pred blokom, čez cesto so pa eni a-la Avteki neki muštrali, da je pokalo. Vmes se je pripeljal starejši par in mož je parkiral avto v skupinsko garažo.
Pol pa stopita zakonca iz avta, ženska pa se živčno zapodi proti unim pamžem. Seveda se zalaufajo, ampak besede "Ej, prid ti sem! A si ču ti mene?" so bile le premočne in dva sta se ustavila in šla do nje.
Ampak, pazi to! Ženska zgrabi prvega, iz žepa potegne manjši kuhinjski nož in ga nasloni na njegov vrat!!! Pa v stilu: "A ti boš tule pokal, aaa? Sn te že zanč vidla, da si pokal pod blokam!!" Pol pa isto obdela še ta drugega, ki je obnemel stal zraven! Na koncu je pamže nagnala, in se zapodila še v naša junaka čez cesto (oba polnoletna!), in kaj češ drugega, sta jo pametno ucvrla! Od ženske je prišlo še nekaj v stilu "Kr naj me zaprejo! Ampak mene ne bojo zaje...".
Mogoče še ne bi verjel, ampak so prišli kasneje policaji in so nekaj pisali. Jo bojo že našli, ker se ve, v katero garažo sta parkirala.
Nauk? S petardami pa res ni heca! Če ti že ne odtrga prstov, se ti lahko zgodi pa kaj podobnega. Še mene moti pokanje, kaj da ne bo kakih živčnih starčkov, ki jim je mati narava namenila dober sluh tudi na stara leta! In kaj lahko se zgodi, da se ob tvojem pokanju, Avtek (brez zamere, ker sem si te sposodil, čeprav nisi edini), kaka nedolžna bakica spremeni v psihopata in komu kaj naredi.
Sicer pa, kaj se trudimo, pomagalo ne bo ne eno in ne drugo.
LP, Damjan
Včasih je bolje imeti mir, kot pa imeti prav!