NAJBL NORO res vsa čast Benkoviču k je res noro odstkakal Pa seveda Damjan k je bil 6 njemu je tud čist mal manjkal do kolajne
Še jutr naj tako skačejo pa se bodo borili za kolajne
Naši skakalci so spet pokazali da znajo skakat Res, čestitam Benkoviču, ki je svetovni prvak , ne morem pa tudi mimo pohvale Damjanu na 6 mestu BRAVO NAŠI
Hja ODLIČNO!!! Rok je presenetil, Damjan pa je naredil majhen kiks ki mu na srečo ni prinesel slabe uvrstitve! Damjana poznam že kar nekaj let in vem da ga je malo zmedla visoka uvrstitev in veliko tekmovanje! Nič hudega!!!
P.S: jernej Damjan ima še mlajšega brata Anžeta ki tudi ni od muh in skače v celinskem pokalu(povprečni rezultati) in prav lahko se zgodi da bomo slovenci imeli v prihodnosti BRATA DAMJAN na vrhu!!!!!
ne morem verejt kajs se dogaja. To so najlepši trenutki res vse čast za vse v naši ekipi od peterke bogataja, damjana in benkoviča res noro dobr so odskakal. Najlepši trenutki od kar resno spremljam smučarkske skoke.
Danes je bila spet tekma svetovnega prvenstva na veliki skakalnici, kjer so naši pokazali dobro formo. Najboljši od naših je bil spet Rok Benkovič, ki je osvojil 5 mesto.Če bi sodnik iz NORVEŠKE sodil pravilno oz. bi bil pravičen bi bil Benkovič na 4 mestu.
Še enkrat bravo naši
Ja jest sem tudi gledal to tekmo seveda , sam norveški sodnik
je dajal pa take ocene da bi po mojem mnenju morali odvzeti licenco , da se kaj takega dogaja na svetovnem prvenstvu sramota....ni pa odškodoval le benkoviča ampak tudi druge z najmanjšami
ocenami, kajti vem kakšne so ocene za skok saj sem bil tud sam skakalec
Čestitke našim spet so odskakali super. Upejmo da bojo tako ali paše bolšo formo pokazali na današnji ekipni tekmi. Norveškemu sodniku bi pa res morali vzeti licenco za tako sojenje.
LP