Katera je vaša najljubša modelarska trgovina v Sloveniji?

Pogovori o vsem mogočem izven modelarstva ...

Moderator: nitro-s

Katera je vaša najljubša modelarska trgovina v Sloveniji?

OdgovorNapisal/-a ducati » 20.02.2005, 09:59

Meni osebno je še najboljša trgovina MIBO MODELI in pa TOP-MODELTEHNIK.Vzroki zato so da v mantua modeli in mladem tehniku velikokrat nimajo najpomembnejših stvari(bovdni,balsa(če je je kriva),polnilni kabli)
Uporabniški avatar
ducati
Novinec

OdgovorNapisal/-a Čur » 20.02.2005, 10:21

to pa je tema!
Meni so pa vsi všeč. Nikoli ni za pričakovat, da bi trgovina imela vsak moment vse na zalogi.
Še mesarija nima vsakokrat dobrega biftka na zalogi, pa tudi pasje radosti včasih zmanjka.
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Vombat » 20.02.2005, 10:31

Hehe, kak pomemben topic. V Sloveniji itak nimaš ravno veliko trgovin na izbiro. Bom pa še odgovoril na vprašanje. Najbolj všeč mi je Top modeltehnik, ampak zaradi tega, ker sem večino modelarske robe kupil pri njih. Take, ki jo Mibo nima. Mibo je pa drugače na splošno super. Bom pa še rekel, da edina trgovina, ki mi NI všeč je Mladi tehnik. Ponavadi je tam žena od lastnika in včasih bi jo kar brcnil v rit ko kaj kupujem. Ne morem opisati zakaj, ampak njen odnos in tudi zanimanje ni ravno dobro.

LP, Andrej
Uporabniški avatar
Vombat
Naš človek :)

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Ghostbuster » 20.02.2005, 11:28

V Mariboru pa nimamo niti ene resne modelarske trgovine

je treba čez mejo al pa v Ljubljano in okolico

Nekaj časa je bila mantua pa so jo zaprli
pa nekaj časa je imel Čip modelarsko robo, pa je tut več nima.

Res škoda da v MB vse modelarske trgovine propadejo.

Lp
Freestile wind riders !!!

SlikaSlika
Uporabniški avatar
Ghostbuster
Član

Kraj: Maribor - Rače

OdgovorNapisal/-a miskolin » 20.02.2005, 12:43

Ducati.........a lahko malce bolj natancno definiras besedico "najljubsa". Kako si to mislil?

Sam se ukvarjam z gradbenistvom....in prva stvar ko pridem prvic v trgovino je, da si ogledam sam prostor.
Lahko recem, da je najbolj izmed vseh nasih modelarskih trgovin zapuscena v Gorici.
Kot da bi prisel v malce vecjo garazo v kateri so po vsaki strani nalozene skatle z raznimi modeli na drugi strani pult kjer stoji prijazen prodajalec in to je tudi vse.........dolgcas.

Kar se tice trgovine v BTC-ju se nazalost strinjam z Vombatom.
Na forumu imajo varianto zastonj reklame...pa se moderatorja ni.........haloooo je kdo doma????

Kar se pa tice Mantue.....Mcgayver da ne bi slucajno sluzbe zamenjal , ker si zascitni znak trgovine. Od zacetka bi te clovek kar v rit sunil.....potem pa se razgovoris, da grem komaj ven iz trgovine. Prosim vzemi to kot kompliment in ne kot zalitev. :wink:
Lp

Mibo....prijaznost prodajalca Mirana....vsakic prej poklicem, da vidim ce je na sihtu, ker drugace sploh ne grem......pa ceprav traaaaaaaaaja da prides na linijo.

V Brezicah pa se nisem bil.

Osebno mi veliko pomeni profesionalnost prodajalca, da ve kaj ti misli povedat in da zraven ne naklada, kot se mi je ze tudi zgodilo......da si vzame cas in ti lepo razumljivo pove stvar katera te pac trenutno zanima.
LP
miskolin

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a fliper » 20.02.2005, 17:43

jaz pa bi vse te slovenske trgovine pograjal!!

prvo zaradi dosti večjih cen kot trgovine v tujini, drugo pa je da nimajo nič kaj bi rabil! v avstriji recimor dobiš vse pa še bliže so nam kot trgovine v lj!
Uporabniški avatar
fliper
----------------------------

Kraj: Ptuj - Gerečja vas

OdgovorNapisal/-a Scythe » 20.02.2005, 18:20

aleš se pridružujem tvojemu mnenju!
Xray T4, X12 RX8, REDS
www.Toprc.eu
Scythe

Kraj: Fram

OdgovorNapisal/-a miskolin » 20.02.2005, 19:29

fliper napisal/-a:jaz pa bi vse te slovenske trgovine pograjal!!

prvo zaradi dosti večjih cen kot trgovine v tujini, drugo pa je da nimajo nič kaj bi rabil! v avstriji recimor dobiš vse pa še bliže so nam kot trgovine v lj!

Kako da nimajo nic kar bi rabil?!... Moras biti pa izredno zahteven modelar. :wink:
Kar se cen tice se pa mal po googlu sprehodi in primerjaj.....ni cisto tako kot si napisal.
Lp
miskolin

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Raptor » 20.02.2005, 19:49

meni pa top-modeltehnik ni tako vredo. ko sem naročal balso sem dobil malo krive oplate ter krivo odrezane letvice(!!!). enkrat so mi tudi poslali napačno debelino vezane plošče (so rekli naj pošljem nazaj pa bodo zamenjali, samo bi me prišla poštnina dražje kot je bil tisti kos vezane plošče).
Uporabniški avatar
Raptor
Novinec

Kraj: Ravne na Koroškem

OdgovorNapisal/-a alesz » 20.02.2005, 20:05

Ponavadi je tam žena od lastnika in včasih bi jo kar brcnil v rit ko kaj kupujem. Ne morem opisati

Ves čas kar hodim v to trgovino je bil kar se mene tiče vse vredu.Nekemu tipu sem tudi nekoč že napisal,da je oseba na drugi strani pulta gospa prodajalka. Ves čas kar hodim v to trgovino mi ni uspelo srečati lastnika oziroma njegove žene......

ZdravkoZ
Uporabniški avatar
alesz
Član

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Bmw » 20.02.2005, 23:44

Jaz pa mislim da je Cur - Merkur res naj hujs trgovina v sloveniji!!!

Lp anze

P.S. Jani je pa itak top!!!
Uporabniški avatar
Bmw
Član

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a no_name » 21.02.2005, 00:15

Kot najljubša si vrjetno mislil v kateri štacuni pustimo največ denarja.

TOP-Modeltehnik.

Kar pa se tiče cen pri nas pa mislim, da so primerljive z cenami iz tujine. Razlika je, da je v tujini večja ponudba. Tudi ne moreš pričakovat, da bodo "manjše" trgovine tako založene, da bodo vedno imele na lagerju kar se spomniš. Navadno pridejo ven mnenja, da v trgovinah ni nič, od takih ki imajo eksotične želje, po večini pa je "osnovni" material vedno na voljo, če pa ni se pa vsako reč da naročit.
no_name

Kraj: Lesce

Vrni se na Malo za sprostitev

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov