Igor...
Tile servi so že bili z mojimi modeli v zraku....
HS-50
HS-55........... vse v F5J modelih..... brez problemov
HS-81.........LS8-eleroni, nekaj modelov brez imen za elerone in F3J za smer-višina, 2 tekmovalni sezoni.............. brez problemov
HS-85MG...... F3J model, flapi in eleroni..... 2 tekmovalni sezoni..... brez vseh problemov........ no čez čas se začno kazati znaki utrujenosti (predvsem zračnost), ki pa za F3J ni ravno prvorazredni problem
Giga Line- Pico......... v F3K.......... nikoli problemov
Protec B-1044.......v mini SAL-u..... dva komada, z enim so bile težave dokler ga nisem razstavil in očistil.... potem se problemi zatikanja niso več ponavljali
Volz..... micro-maxx XP........ F3J, eleroni, flapi, katere volze imam za smer in višino bi moral pogledati. Serve uporabljam že 3 leta..... še po treh letih to točni in hitri...... vendar imajo že vsa tri leta eno slabost.... ko vklopiš komando moraš skoraj vedno nastaviti nov center.... za ceno s katero so se prodajali si tega nebi smeli privoščiti (moje skromno mnenje).... kakorkoli, teh servov, ki jih imam jaz ne delajo več.... zdaj še samo digital....
Nekaj izkušej imam še s HS-5125MG.......... po tem kar sem za enkrat izkusil, lahko samo rečem ODLIČNO......
Ravno tako sem poizkusil še Graupner DS-281......... za katere lahko tudi rečem, za enkrat ODLIČNO...
Pri teh zadnjih dveh digitalcih...... kaj bo pokazalo eno leto uporabe ne vem, lahko da sta po enem letu slaba..... vendar za enkrat je izkušnja.... odlična.....tako odlična, da me že malo skrbi, zelo težko se bom še odločil za kaj drugega kot digital..
Prav konkretno si vprašal za Volze...... servi so res odlični več kolegov jih leti, pa vendar s temi zadnjimi digitalci nimamo izkušenj..... če so vredni svojega denarja, kaj pa vem.... konkurenca je huda, kar nekaj odličnih servov obstaja, tako da se kaj drugega za manj denarja ravno tako super..
Če pogledam kaj letijo tujci v modelih ranga F3J,F3B,F3F..... so to v gavnem Graupner DS-368, HS-5125MG in Multiplex Micro Speed Digi..... Volz-ov ni več. So očitno predragi tudi za tujce

, ali pa je slab glas naredil svoje
Če pa je kaka alternativa prav pri tvojem problemu s HS-125, bo pa težko.... glede na mnenje nekaterih uporavnikov so več kot vredni svojega denarja.... kaj je s to serijo, ki ste jih dobili vi, bo potrebno prodajalca oziroma izdelovalca povprašati.....
lp, rok