1.dirka SERPENT Series Slovenija 2005 - 20.3. Tolmin

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 22.03.2005, 23:54

Čestitke vsem. Bravo Zdenko, Aljoša in seveda Nejc. :)
Slišim, da je Sinopoli zopet imel izpade na odru ?
Uporabniški avatar
TomyBoy
----------------------------
----------------------------

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 23.03.2005, 00:42

Ja res, enourna zamuda je bila res velik minus, vendar je bil vzrok za to printerm ki ni in ni hotel delovati :(
Mogoče je prišlo do tega, ker je vse merjenje potekalo v drugih prostorih in stvar še ni bila čisto preizkušena...
Vsekakor so kritike čisto na mestu, kar se tiče tega.

Kar se pa tiče motorja Anžeta, pa je to moja napaka, ker sem si napačno zapisal ime motorja :?

Nekaj je bilo tudi izpadov, ki pa so vselej prisotni...adrenalin dela svoje 8)

Vsekakor pa se bomo naslednjič še bolj potrudili.

Hvala še enkrat vsem udeležencem dirke !!!

LP
Jernej
http://www.toprc.eu
...feel special !!!
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a DobnikarA » 23.03.2005, 13:25

Ja res, Jerneju vse pohvale za tale projekt :!: Dirka je bila res kot se šika, brez napak pa bo tudi sčasoma šlo, ko bodo muhe vsakega printerja že pogruntane :D
Edino kar me je motilo, je bil odnos italijanskih tekmovalcev. Za njih bi rekel samo to, da naj se nehajo igrati bogove pa delat scene na odru in drugje... :evil: Recimo mene je eden še v kvalifikacijah sigurno minuto gnjavil po tistem ko sem ga prehitel bolj "na grobo" ker se mi 2 kroga ni umaknil (seveda se je ob tem naslonil name in ga je obrnilo), češ kaksen sportnik sem jaz in da to ni za nikamor. Ga sicer po besedah nisem nič kapiral, pa mi je bilo po tistem njegovem dolgem (povdarjam tudi glasnem) govoru jasno, na kaj misli. Seveda sem ga moral utišati z odločnim "shut up and race", ker se kar ni hotel utišat. Motil je pa najbolj mene, pa posledično še ostale ki so v tistem trenutku vozili...ja no, pač tako je. Pa da potem ne omenjam še izpadov Sinopolija v C-ju :? odklop... :roll:

Sicer pa Jernej, še podobnih dirk! 8)

lp Ales
šit, spet imam prav...
Uporabniški avatar
DobnikarA
Naš človek :)

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a Danilo » 23.03.2005, 13:52

Še moj kratek komentar !
Glede na to da sem bil na tekmi sodnik , moram priznati ,da ste " naši " tekmovalci ,po kulturi obnašanja in načinu voženj vsaj za dve klasi pred Italijani. Izgleda ,da ste se skozi več tekem ,ki so bile v Tolminu , že dodobra naučili vsega kar mora dober tekmovalec vedeti !
Italijan pa so totalno odklopljeni in izgleda ,da bodo še kar nekaj časa , glede na to , da jih je kar nekaj ,ki niso bili prvič na dirki v Tolminu.
Ja Sinopoli je tič posebne vrste. Vzel sem ga med dirko pod malo boljši drobnogled . Dal sem mu dvakrat STOP & GO , pa izgleda še vedno premalo. Jebi ga vsega nisem mogel videti.
Čestitke vsem našim tekmovalcem ,ki so pokazali ,da so pravi in samo tako naprej !!
Glede na to da je MK Tolmin imel tehnično vodenje dirke , se v imenu kluba vsem ,za enourno zamudo zaradi printerja opravičujem in prepričan sem ,da naslednjič tega zapleta nebo.
Opravičujemo se tudi zaradi "hitrih " kvalifikacij ,kjer ste imeli tekmovalci največ 3 minute za pripravo . v to smo bili prisiljeni ,ker bi se v nasprotnem primeru tekma zavlekla za skoraj 1 uro ,pa že tako smo končali nekaj pred šesto!

p.s. Čur ,kaj zmeraj pišeš samo o negativih !!

l.p. Danilo
Uporabniški avatar
Danilo

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a Čur » 23.03.2005, 22:11

Danilo napisal/-a:Izgleda ,da ste se skozi več tekem ,ki so bile v Tolminu , že dodobra naučili vsega kar mora dober tekmovalec vedeti !

Naši tekmovalci so se že veliko naučili, ko sploh še tebe in Tolmina ni bilo.
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Čur » 23.03.2005, 22:51

ROBERT: SPOROČI, KAJ NAJ TUKAJ NAPIŠEM!
Zadnjič spremenil Čur, dne 25.03.2005, 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

Kraj: Novo mesto

setup

OdgovorNapisal/-a AGuRu » 24.03.2005, 12:25

AMK vrhe Sežana
http://www.amklub-vrhe.si
Uporabniški avatar
AGuRu

Kraj: Sezana

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 25.03.2005, 18:16

Majčke bodo na razpolago na 2.dirki v Cervignanu:
http://users.volja.net/serpentser/t-shirt.htm
http://www.toprc.eu
...feel special !!!
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a Robert » 25.03.2005, 21:26

Mene pa najbolj moti to,da se oglašajo tisti ki niso bili nič zraven.

Vedno najdejo tisoče napak in še tisoč izboljšav,sami pa šraufajo late v asfalt(sposojen).
Sam sem bil na malo dirkah po drugih krajih,a nekaj se le da prečitati tu na forumu in nekaj se da videti na slikah,pa tudi mnenje udeležecev dirke nekaj pomeni.
Vsak ki je kdaj organiziral dirko,magari na latah ,ve koliko dela je potrebno vložiti in potem zaj... en 20 let star printer,ki ne razume,da je bil celoten sistem ponovno naložen,pa še mreža je bila vmes.Vsem se iskreno opravičujem za nepotrebno izgubo časa.Da vas potolažim-izgubil sem vse večere prejšnjega tedna za "šraufanje" kišt in tisti zadnji del-printer je zaj... vse.

Ampak s skupnimi močmi smo ga zaj...

In če bi tudi drugače strnili vrste,bi bilo verjetno v Slo avtomodelarstvu drugače.

BDW: Danes je bil naročen nov printer,na žalost nekaterih le ČB,ker je laserski

A ja mimogrede-dokončne prijave sem dobil ob 9,30!
Uporabniški avatar
Robert

OdgovorNapisal/-a Robert » 25.03.2005, 21:34

Pa ne replayat,ker ne bom bral neumnosti.

Admin,verjetno nam manjka kaj podobnega na tem forumu kot je http://www.mobisux.com/tabla/postlist.php?Cat=&Board=mobi4
Uporabniški avatar
Robert

OdgovorNapisal/-a Robert » 27.03.2005, 09:53

Očitno sem nekoga osebno užalil,vsaj na glede na PM in se mu opravičujem tukaj,čeprav je naslov teme popolnoma drug.

Ampak dejstva so dejstva-iz vsake stvari povlečemo vse najslabše in morda-morda nekaj dobrega!
Uporabniški avatar
Robert

OdgovorNapisal/-a nejc92 » 28.03.2005, 21:30

proga je bila odlično pripravljena :D
nejc92
Novinec

Kraj: Ljubljana

Prejšnja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani