Napisal/-a cuoresportivo » 29.03.2005, 12:58
Kar se tiče raznoraznih primerjav med dirkači , so le te neprimerljive, če so izven istega časa. Predvsem zarad velikih razlik v tehniki in pravilih. Eni primerjate Senno in MS-a. Ok, prvo, en je mrtev, drug je živ. Drugo, Senna vemo kdaj je dosegal mega rezultate in vemo kdaj jih je MS. Če tega nekateri ne veste, pol ne vem kak lahko primerjate sploh, prvo lepo preberite malo statistike. Če vam ni jasno v čem je finta, hehe, ok, pol pa lahko po svoji logiki tudi primerjate Fangia in MS-a. Samo za primer. Vsekaor je skupni faktor vsega tega eden - vsako od imen v f1 nekaj pomeni. Nekatera imena, pa so legende. In da, ta nekatera imena so naredila revolucijo v F1. In tako je tudi MS naredil lahko rečemo revolucijo s pravili v F1. Jaz osebno ne navijam za njega.
In da, vsak navija za nekoga, s tem da eni očitno vidite enga voznika, nekateri pa jih vidijo več.
Tornado tako navija za Ferrari, eno izmed imen, ki je krojilo zgodovino f1 že od samega začetka, kljub temu, da jim vmes nekaj let ni šlo vse po načrtih(21 let, če sem natančen, Jodie je bil zadnji prvak z Ferrarijem leta 1979), vztrajajo še danes. zame osebno je Ferrari res THE TEAM. In zame osebno, se da edino z Tornadom debatirat realno in pošteno o vseh teh zadevah, saj tak kot je rekel sam, gleda na zadevo tako kot treba, nevtralno in pošteno.
vsekakor pa preden vstopite v debato, raje prej preberite malo statistiko , ker se mi zdi , da nekateri nimate pojma kdo , kje , kaj ,zakaj, kdaj. Vsekakor kolikor je Ališič malo usekan in zmedeno napoveduje ima dost v glavi, pač dost bere. Berite tudi vi.