Sam sem tudi zadovoljen, čeprav je bil "ta mau" tokrat pač nekaj boljši. Ni pa nič čudnega, ko sem mu pa motor tako spedenal, da še sam nisem videl njegovga avta ko je šel mimo.
Uroš se je tudi že začel učit, kje je malo drugač kot pri nitro, kar je tudi sam dobro ocenil zgoraj; vesel sem, da smo dobili res še enega kvalitetnega voznika - boš kmalu delal štalo tam okoli prvih mest...
Ko praviš da pogrešaš moč (zvoka ti sicer res ne more elektro avto dat takega kot nitro), mislim da Holc prodaja BK motor v kompletu z reglerjem za 50000 - včeraj si vozil motor s približno 200W moči, tale OSNOVNI bk pa zmore 700W (kak boljši primeren za avto pa recimo okoli 1kw). Brez tistega struženja ki sem ti ga prikazal, nič problema z zobnikom (23 ali 24, sem gor daš 30 ali več da dobiš maksimum!), potem pa ni vrag da ne bi blo v 1500g avtu zadosti moči (samo še štima:).
To bi jaz tolk probal, sam trenutno ne vem, od kod bi potegnil 50 000?
Kar se izvedbe dirke tiče: Res je bilo veliko preveč razvlečeno vse skupaj, predvsem se je vse podrlo ker pač nismo začeli ob 10.00 zaradi tistega kabla pri transponderskem sistemu... Potem smo pač imeli vse pomešano in je najprej oni filal celice, potem spet drugi... Skratka, za naslednjič upam da bo kabel na mestu
V avstriji tega res ne doživiš.
Lp Ales
PS: Trenja, nekaj jih je že, ampak se bi moralo vse uredit v kratkem (sem prepričan, da se tudi bo).
šit, spet imam prav...