Tudi moji vtisi z dirke so super kar se tiče organizacije,vdušja,vremena,tekmovalnosti in prijateljskega druženja.Čestitke vsem udeležencem za izjemne razultate.Zahvalil bi se tudi ELO-tu za posojeno napravo za vtekanje motorjev(samo dva pira

).Kar pa se tiče same tehnike pa mi je šlo vse narobe.Prvo motor:nisem in nisem ga mogel nastavit,se mi je namreč non stop segreval(130-140 stopinj)če pa sem iglo odprl pa je samo kašljal,da se o opilkih v motorju ne pogovarjamo,izpuh je bilo preden sem ga namontiral gor,pošteno zbrusiti,nosilna vzmet izpuha je prekratka,zato so se tesnila trgale kot po tekočem traku,hladilna glava je absolutno premajhna,samo sedem reber,tako da se v zaprti karoseriji pošteno greje,skratka preveč minusov za ta "ODLIČNI" motor. Potem odvit amortizer,za finiš pa še zlomljena roka,polosovina,in premaknjen izpuh v prvo kolo tako da se mi je avto samo vrtel okrog svoje osi.V glavnem dobra izkušnja za v naprej.Glede tekem pa upam da bo še več takšnih odlično organiziranih dirk.
lp Jože