Glede na to, da sem v tekmovanjih čisti začetnik (če ne štejem tiste show-off dirke na GR, je bila to moja prva), organizacije ne morem kaj dosti komentirati, pa vendar - imel sem se pa super! Po mojem so imeli tudi gledalci kaj videti, tudi nekaj spektakularnih trčenj.
Proga je bila pripravljena odlično, imeli smo oder za tekmovalce, ozvočenje, dalo se je parkirat... Pohvalno! Kvalifikacije so potekale kot po maslu in vsakič ste morali skoraj vedno čakati mene pred štartom elektro in robitronic kategorije. Tekmoval sem namreč v obeh klasah z istim avtom in včeraj zamenjal motor natanko 10x. Vsakič je šlo na sekunde! Kar se pa finala tiče, smo se pa na koncu tudi vse zmenili, tako da ne vem, če je lahko govora o kakih zamerah.
Pa še moje izkušnje z dirke. Potem ko so me v prvih dveh kvalifikacijskih vožnjah robitronic in prvih elektro kvalifikacijah sotekmovalci kljub vsaj teoretično enakim motorjem sumljivo prehitevali na ravnini, sem le ugotovil, da imam poln gas na komandi nastavljen na 40%

. V robitronicu je bil izkušeni Janez Nebec zame vseeno pretrd oreh, v elektro pa zaradi tehnike nisem končal niti ene vožnje več. Enkrat se mi je odvil pogonski zobnik, dvakrat so me na cedilu pustile stare celice, v 2. finalu pa je zaradi umazanega kolektorja odpovedal motor.
Na koncu naj se še jaz zahvalim organizatorjem, da se sploh lotijo česa takega in čestitam zmagovalcem.
LP, Damjan