Škoda, da se zadeva ne more ispeljat 29.5.2005.
Razumljivo pa je, da je družina prej kot modelarstvo.
Po koledarju dirk sodeč, je prosto 16.6.2005.
Kaj se pa tiče včerajšnjega dne pa takole:
Sama proga je bila dobro speljana in vidi se, da ste se potrudili z postavljanjem tramov, da bi ispeljali dirko, ampak nam je vreme zagodlo saj je vseskozi deževalo. Tudi oder za voznike je bil tako kot treba. Uporabili so tovornjak, kar je idealna rešitev. Do 10.00 ure konkreten dež potem pa je malo po malo padalo. Tudi veter in mrzlo je blo kot 100 hudičev.
Seveda vsako dobro izpeljano zadevo spremljajo negativne stvari in jaz jih bom predstavil nekaj, kar sem opazil.
V neposredni bližini proge (20m) je lokal, kjer strežejo pijačo ter hrano (zasledil sem da imajo pizze), ampak ker v nedeljo ni odprt, bi lahko organizator se dogovoril z lastnikom, da bi v nedeljo v času dirke bilo odprto, kjer bi tekmovalci ter njihove spremljevalne ekipe imeli na raspolago: hrano, pijačo, tekočo vodo in WC. Mislim, če se zbere 30 ljudi in od tega jih 20 naroči pivo se mu je ta čas že povrnil (finančno), tako da kaj takšnega organizirat ne bi bil problem. BTW: tudi v Mariboru lastnik lokala Herby nima v nedeljo odprto cel dan, ampak je brez problema sodeloval z nami, tako ste imeli tekmovalci CEL DAN na raspolago pijačo, hrano, vodo za umivanje rok in kompresor za čiščenje modelov in še kaj bi lahko naštel. In če bi bilo to poštimano, potem ne bi 3 ure čakali zunaj pod dežniki da bo nehalo deževati, ampak bi lahko ob kozarcu piva ali pa cvička kakšno rekli.
Mislim to so takšne zadeve, katere ne bi bilo problem uredit. Tako imate Brežičani še eno priložnost, da se še določene stvari porihtajo.
P.S.
Hvala Štefanu, ki nam je že na vsezgodaj zjutraj pokazal demo vožnjo z majhnim helikopterjem, kar v njegovi trgovinici.