Napisal/-a MANTUA » 02.06.2005, 15:23
Kot smo že ugotovili, so cene učenja letenja daleč od komercialnih in da namen organizirane šole letanja ni zaslužek, ampak pridobivanje novih modelarjev.
Ob tem pogovoru se spominjam svojih začetkov pred skoraj 20imi leti. Če se komu ljubi brati bo zanimiva primerjava z modelarstvom takrat in danes.
Še vedno imamo namreč isti zrak, isto aerodinamiko, modele s podobnimi zmogljivostmi, letenje pa je enako zahtevno, le pristop k modelarstvu se je močno spremenil:
Včasih je bilo takole:
Imeli smo klub. Klubsko delavnico z orodji in stroji, klubsko balso (zastonj), klubski metanol in ricinus, ki ga je skladiščil zdaj že pokojni Otokar Hluchy v svoji garaži, po simbolični ceni. Na tečaju gradnje sem se za spet simbolično ceno, ki je vključevala material naučil izdelati leseno jadralno letalo klasične konstrukcije. Od prvega rebra, do prekrivanaja, vse pod skrbnim vodstvom Otokarja Hluchy-ja, ki je to počel zastonj. Po nekaj poletih s tem modelom sem se navdušil za letenje z motornimi modeli.
Prof. Cajhen mi je svetoval Robbejev model Charter in mi ponudil brezplačne inštrukcije na letališču ob Ižanski cesti. Bil je odličen in strog mentor. Skoraj vedno, kadar sem mu telefoniral je bil na voljo in si je vzel čas zame. Leteti me je učil tako, kot je opisal v svoji knjigi "Radijsko vodeni letalski modeli" (ki bi jo moral pred prvim nakupom prebrati vsak bodoči modelar !). To učenje je trajalo več kot 20 ur. Dokler nisem znal leteti naravnost mi ni dovolil delati šolskih krogov in dokler nisem znal odleteti poplnega šolskega kroga s popolnim doletom mi ni dovolil pristati.
Danes je pa takole:
Nihče od novih modelarjev ne razmišlja o tem, kako se bo naučil leteti, ampak le o tem, kaj bo kupil. Manj kot 20% od vseh kupcev, ki jim ponudim, da model ki ga nameravajo kupiti pred tem preiskusijo (brezplačno !), izkoristi to možnost. Velika večina tistih, ki z učiteljem odletijo prvih nekaj ur, kar je dovolj da začnejo samostojno leteti se noče več učiti naprej. Namesto da bi trenirali elemente letenja (zavoj s konstantnim nagibom, hitrostjo in višino, letenje naravnost, ostri zavoj, prevlečen let,šolski krog,...), brezsmielno letajo gor in dol. Padec, ob katerem se model ne polomi imenujejo "pristanek", če pa jim uspe zadeti stezo temu pravijo "lep pristanek". Modelov se hitro naveličajo (pravijo, da so jih "prerasli") in namesto da bi se naučili leteti kupujejo in razbijajo modele.
Posledica "potrošništva" je to, da od vseh začetnikov, ki si model kupijo ostane le peščica pilotov, ki so se pripravljeni potruditi za uspeh. Prav nič ne pretiravam, če rečem, da od 100 kupljenih začetniških modelov nastane 5 ali manj dobrih pilotov.
Tudi na internetu komaj zasledim kakšno vprašanje o tehniki letenja, večina vprašanj pa postavljajo modelarji, ki so izbrali očitno prezahtevno tehniko za svoje znanje, ki je ne znajo uporabljati.
In kaj ima vse to skupnega s šolo letenja ?
Težko je postaviti šolo letenja, v kateri bi se ljudje naučili leteti "za denar" oziroma "na ključ", brez truda. Težko je namreč najti učenca, ki se je pripravljen zares zelo potruditi za to, da bi se naučil. Takšen učenec bo vedno našel učitelja, ki mu bo brezplačno pomagal, vsem ki se jim truditi ne ljubi pa tudi ves denar na svetu ne bo kupil znanja.