EFRA GP TOLMIN

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a dušan » 24.06.2005, 12:26

Pozdravljeni,

Meni vsekakor ni žal, da sem šel ta vikend v Tolmin. Take organizacije, takega dirkaškega užitka in sploh druženje z drugimi tekmovalci ne bi zamudil kar tako. Moram rečt, da tako dobro organizirane dirke še nisem doživel. Skratka super.

Dr.Ole
Uporabniški avatar
dušan
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ELO » 24.06.2005, 13:45

TomyBoy napisal/-a:
ELO napisal/-a:to, da je efra en teden po tolminu si vedel vsaj od februarja naprej, tako da to ne more biti noben izgovor....

Lahko bi vedel letno dni prej, pa kaj ? Vsi nismo takšni "privatniki", da bi si lahko vzeli prosto že od srede. :roll:
V glavnem eni se moramo prilagajati službi, ne pa ravno obratno !

aha, to, da imaš tri dni dopusta od 1.1.2005 pa do 24.6.2005 pomeni da si privatnik....

ob sobotah in nedeljah pregledovati pogodbe, pisati ponudbe, spremljati zakone in predpise.... ne, tega res ne vidite.... vidite samo to, da sem v sredo prišel v tolmin in užival....

klubski interesi?
ok, vendar bi vseeno morali biti interesi skupnosti pred interesom društva, vsaj po moje....

skrbeti je v prvi vrsti potrebno za globalni razvoj modelarstva, se vam ne zdi???

saj ne nasprotujem temu kar počnete. nasprotno, menim, da to kar pošne msm je več kot dobrodošlo in odlično, ampak vseeno.......................................

da se na tekmi gostiteljice v kategoriji, ki je skoraj najbolj zastopana, prijavi samo en domač tekmovalec........ žalostno!!!!!!!!!!!!!!!

sicer pa, ne mislim se prepirati, v tej temi ne odgovarjam več...... čao!
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 25.06.2005, 23:55

Popolnoma se strinjam z Tomažem. :wink:
TomyBoy napisal/-a:Danilo, tukaj dobro veš, da so bili vsi Mariborčani z mojo malenkostjo 5 dni nazaj na Tolminski tekmi Serpent Challange. Dva tedna zapored dirkati, pa ni mačji kašelj. Z tem mislim na to, da smo večina vezani na službo v kateri nisi sam "šef", da bi si lahko vzel prosti dan že v petek ali soboto zjutraj.
Poleg vsega tega, so imeli Mariborčani predstavitev v Koloseju. Te prireditve so pa ključnega pomena za naš klub. Da ne omenim promocije modelarskega športa, ki ga MSM klub dela. Lahko rečem EDINI v Sloveniji na takšnem nivojo !!!!!!!

Ne morem biti svaki teden (soboto in nedeljo) na dirki. :shock:
Zraven modelarstva imam tudi družino (žena me že grdo gleda), ki mi tudi dosti pomeni (ne samo modeli). :|
Težko je vse uskladiti. :roll:

Tolmin res ni tako daleč, je pa stošek, da prideš za dva dni tja (gorivo, cestnina, prenočišče, hrana, rez.deli za model in .....).

Na GP-ju so bili sami dobri vozniki, zato še moram jaz malo potrenirat, ker močem biti zadnji. 8)

Nisem hotel nič slabega, samo rezultati so me zanimali (in tudi druge), ker jih nisem, nikjer našel tudi na uradni strani ( http://mk-tolmin.klub-kts.si/ ) ne (še le v sredo so bili).

Pa brez zamere, pridemo na DP v Tolmin. :wink:

Še en INFO: http://www.mytsn.com/news/publ.asp?pid=11187
LP Stanko

GSM: 070 688-446 ___ E-MAIL: stanislav.kokol@triera.net

XRAY X4 2024 Stock - XRAY X12 2025 - BURI 2.2
Tamiya TT-02 - Tamiya TT-02R 21.5T
SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Robert » 27.06.2005, 16:59

nitro-s napisal/-a: (žena me že grdo gleda

Mater,a so vse babe enake :shock:

Fantje pustimo modelarstvo in se začnimo vlačit po gostilnah in po sosedah,pa nas bodo hitro tlačile nazaj v garaže ter kleti in niti ena avtič ne bo predrag 8)

Danes zvečer dobite vse rezultate na http://na-logu.mylaps.com/
Tudi Hrastnik :wink:
Uporabniški avatar
Robert
Naš človek :)

Kraj: Tolmin

Prejšnja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost