Moderator: nitro-s
Bmw napisal/-a:mogoce bi sel v ljubljani prasati za kok ti dajo dva pa jih vzames na firmo reci da jih rabis za nadalno prodajo pa ti ga podo dali po dilerski ceni pol pa se mal davek zmutis in ga imas za
99.000sit pride v lj potem pa minus popust ponavadi je dilerski popust 25-30% in pa davek 20
99.000sit - 50% - 50000sit to pa je 210eur
jaz bi tko naredil pa sem 10000% da se da ker tako kupujem ze nekaj let vse mogoce stvari!!
Samo rabis firmo!!pa znati moras nastopati!!!
lp
Bmw napisal/-a:mogoce bi sel v ljubljani prasati za kok ti dajo dva pa jih vzames na firmo reci da jih rabis za nadalno prodajo pa ti ga podo dali po dilerski ceni pol pa se mal davek zmutis in ga imas za
99.000sit pride v lj potem pa minus popust ponavadi je dilerski popust 25-30% in pa davek 20
99.000sit - 50% - 50000sit to pa je 210eur
jaz bi tko naredil pa sem 10000% da se da ker tako kupujem ze nekaj let vse mogoce stvari!!
Samo rabis firmo!!pa znati moras nastopati!!!
lp
Bmw napisal/-a:niti ene stavi katere sem napisal ni krsenje zakona in lahko zaradi mene napises na prvo stran dela pa ne bo nic se vidi da ti pa finance nista prijatelja..
Ker ce hoces imeti trgovino za nadalno prodajo si moras pac priboriti nadalno prodajo vse po zakonu ni storjeno kaznivo dejanje
Ce pa kupis na firmo in si opravicis davek pa tudi ni problem sej ti ga drzava vrne ce ugotovi da je vse po zakonodaji!! napises da imas motor poliman za reklamiranje podjetja in te nobeden vec ne po vprasal nic ker je vse po zakonu!!
Ce pa nategujes pa tko na prej pol pa durs pride pa se kdo...mal pokukati
Ej fantje
lp a
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov