ŠKALEC napisal/-a:MoonFace pa ni mogel na stopničke, čeprav je imel peto štartno mesto !![]()
![]()
Kake maš pa ti ej, me kr glava peče.

Moderator: nitro-s
cuoresportivo napisal/-a:Vsekakor nisem pričakoval , da bo Montoya na koncu drugi. Zasluženo dobi naziv MAN OF THE RACE ter ponovno vazo iz Rogaške.![]()
TomyBoy napisal/-a:cuoresportivo napisal/-a:Vsekakor nisem pričakoval , da bo Montoya na koncu drugi. Zasluženo dobi naziv MAN OF THE RACE ter ponovno vazo iz Rogaške.![]()
No te vaze pa že počasi najedajo. Kakšen izraz sta imela Räikkönen in Montoya, ko sta sprejela to lepo darilo.Posebaj Räikkönen, si je mislil spet mi ta tip teži z neko vazo, potem jo je sigurno posadil na prvo bližnjo polico ali......
Edino Coulthard je bil vidno presenečen in se iskreno zahvalil za kristal. Bedarija, vse skupaj že zgleda, kot da se more Alešič "vlačiti" po kolenih in jih prositi da sprejmejo nagrado.
ŠKALEC napisal/-a:Ja Aleš, čas je že bil, da Montoya stopi z "bremze" . Tega dejanja sem prav vesel. Po uvrstitvah sodeč pa se nam jutri obeta prava dirka, predvsem štart bo zanimiv. Upajmo le, da Chumi spet ne bo iz rokava potegnil kakšne njegove finte z izpodrivanjem in zaletavanjem v nasprotnika zaradi jeze. Upajmo ..........
Se že veselim trenutka, ko bo Montoya nardil zvizzzzzzz mimo Chumija !![]()
![]()
Ferarri & Chumi navijači .... brez zamere.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov