Premik teme : Premik DP Zagreb

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a ELO » 16.09.2005, 07:37

datum dirke za dp je bil razpisan in znan že od 2.2.2005...

smatram, da se dirki državnega ranga ni potrebno prilagajati dirki zaprtega pokalnega prvenstva.

glede na število slovenskih tekmovalcev, ki se udeležujejo serpent series avstrija (v nadaljevnaju SSA), bi bilo skorajda bolj pošteno zaprositi avstrijce za spremembo termina...

naslednji vikend, torej prvi vikend v oktobru je tekma v grazu, katere se bo po prvih informacijah udeležilo ca 5 slovenskih voznikov v kategoriji 1:8IC, za 1:10 200mm še ne vem....

7.,8. in 9. oktober je 1:18 off-road vikend, z udeležbo tudi vsaj petih tekmovalcev državnega prvenstva...

kakor vem, član msm-ja, švajger tomaž, ne vozi na dp 2005.

že res, da želimo ugoditi vsem, vendar če pogledamo listo prijavljenih na SSA in malce razmislimo, bi morali tekmo za dp, katere datum si je rezerviralo in prilagodilo recimo vsaj 30 tekmovalcev + spremstvo, prestavljati zgolj zaradi dveh tekmovalcev, kar pa je milorečeno utopično in žaljivo do organizatorja...

bi pa vsem tekmovalcem ob tej priložnosti apeliral naj razmislijo, kateri rang in nivo tekem si bodo postavljali za prioritete, saj se kaj rado lahko zgodi, da se ob takšnih in drugačnih bojkotih tekem lahko kateremu od organizatorjev v glavi naredi "takaj-mi-je-tega-treba"....

in potem se boste res lahko vozili zgolj na tekme za SSA, državno prvenstvo pa bo nekje na smetišču slovenske modelarske zgodovine...

zajebano, a ne??
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 16.09.2005, 16:10

ELO napisal/-a:kakor vem, član msm-ja, švajger tomaž, ne vozi na dp 2005.

Tako je.

ELO napisal/-a:Bi pa vsem tekmovalcem ob tej priložnosti apeliral naj razmislijo, katerirang in nivo tekem si bodo postavljali za prioritete, saj se kaj rado lahko zgodi, da se ob takšnih in drugačnih bojkotih tekem lahko kateremu od organizatorjev v glavi naredi "takaj-mi-je-tega-treba"....
in potem se boste res lahko vozili zgolj na tekme za SSA, državno prvenstvo pa bo nekje na smetišču slovenske modelarske zgodovine...
zajebano, a ne??

5 tekmovalcev na zadnji dirki za DP, hvala lepa. Da ne govorim o vseh ostalih stvareh, ki so se dogala na letošnjih tekmah. Dokler je možnost kot je SSA, grem raje 400km iz Slovenije, tam preživim lep, nestresen vikend in spoznam novo stezo, drug kraj, itd, itd. In to za skoraj isti denar.
Uporabniški avatar
TomyBoy
----------------------------

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a ELO » 16.09.2005, 16:25

kajneda, pa še kako nagrado dobiš, tu pri nas pa nič...

sploh pa so avstrijci čisto neproblematični in sploh nič škadalozni ter nič tečni...

redbaroni s svojim sranjem, ki je bil letos največji madež v sezoni, je pa neomembe vreden incident... dp? ne, ssa!!!
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a grilnet » 16.09.2005, 16:38

HIHIHI.

LP
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 16.09.2005, 17:18

ELO napisal/-a:kajneda, pa še kako nagrado dobiš, tu pri nas pa nič...
sploh pa so avstrijci čisto neproblematični in sploh nič škadalozni ter nič tečni...
redbaroni s svojim sranjem, ki je bil letos največji madež v sezoni, je pa neomembe vreden incident... dp? ne, ssa!!!

Nič ne rečem, bil je incident, ki je zakuhal žal SLO voznik. Tožaril so pa seveda AUT.:)
To je za nami, od takrat poteka vse v bolj "sproščenem" duha. :)
Uporabniški avatar
TomyBoy

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a RokyLuk » 20.09.2005, 13:05

A rabiš licenco ?

LP
Uporabniški avatar
RokyLuk
Naš človek :)

Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a Čur » 20.09.2005, 18:33

Da.
Za nastop na tekmah DP potrebuješ A licenco.
lp
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 21.09.2005, 08:15

Če kdo rabi licenco, naj mi pošlje podatke (ime, priimek, naslov, roj. dan, e-mail, telefon) in 20 eur in dobi Hrvaško licenco in klubsko licenco kluba ZAMOD iz Krapine. S to licenco lahko voziš na vseh Slovesnkih, kot tudi hrvaških dirkah!

Vsaj do petka!

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

SHEPHERD-NOSRAM-THUNDER TIGER-ASSOCIATED-NOVAROSSI-ENETTI
Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Čur » 21.09.2005, 22:04

Ampak samo še letos! (2005)