Napisal/-a ELO » 23.09.2005, 14:23
žalostno je tudi to, da elitni voznik, ki sicer rad maha s pravilnikom, ne potrdi prijave, ter da glavni sodnik čas za prijave podaljšuje do 9:15, samo za to, da se en elitni voznik prijavi, kjub temu, da je sodnik meni, ki sem se prijavil ob 8:59 rekel da se bodo prijave zaključile, ter dejstvu, da je bil dotični elitni voznik na progi že ob 8:30.
žalostno je tudi to, da so sodniške odločitve očitno pristranske (kar potrjujejo tudi drugi tekmovalci, ki pa se nočejo izpostavljati, pač da ne bodo deležni kakig grdih pogledov ali sankcij), da se v finale kvalificirajo tekmovalci, ki nimajo niti enega kvalifikacijskega kroga, da so nekateri pobiralci oproščeni nepobiranja, spet drugi pa zaradi parsekundne zamude diskvalificirani iz teka...
ko elitni voznik o drugih govori naj se naučijo naravnost peljati, predno komentirajo njegove namerne trke je vse v redu, ko mu pa low-life voznik kaj nazaj reče je pa to nekaj nezaslišanega!
mnenja naših članov, kiso kot predstavniki društev bili na sestanku predstavnikov se ne upoštevajo, kjub temu, da lahko v teh odločitvah povsem meni enakovredno zastopajo md minerva, katerega tudi jaz nisem predsednik, prav tako kot ni žare vuga predsednik mdng...
in če jaz, potem ko se mi pokvari avto odidem domov je nekaj nezaslišanega... kje vam je logika??? četudi bi prizorišče zapustil protestno sem imel v danem primeru povsem utemeljen razlog!!
sicer tudi elitni voznik podpira trke svojih pristašev, ko se le-ti zaletavajo v druge bližnje konkurente, spet prestopki in izpadi njemu bližnjih pa ostajajo nekaznovani, pa tudi grajani ne...
sicer pa, ko sem vam pojavi možnost, da vozite na tekmi, ki jo bo sodil nepristranski sodnik, vi kvazi užaljeno zaradi "nereda na slo dp" oddiete oodati svoj glas podpore tujini!
super, za to smo se vsi borili, za državno prvenstvo, kateremu želimo nivo dvigniti, očitno se naj bi to delalo z bojkotom dp... zanimivo...
razen če je novozadani cilj nekaterih članov prav to, da postanejo sami sebi dovolj in so zadovolj(e)ni s klubskimi trening vožnjami na tujih pistah!
povejte, anj v 2006 organiziramo dp, ali se raje posvetimo klubskih tekmam???
in čez dve leti se bo spet v sloveniji vozila samo ena klasa v dveh izvedenkah, na prestolu pa bodo eni in isti "dobrodelneži"......
slava vam!!!!
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!