evo, to je moj zadnji post, ki sem ga objavil pod katero izmed tem avtomobilske sekcije....
od tega trenutka dalje ne mislim več sodelovati tu gor....
no, naj omenim, da bom še vedno sodeloval, toda zgolj na klubskem/zaprtem delu foruma.... mogoče... bom še videl, ampak takoj na hitro odnehati pač ne morem.... si moram vseeno še kak dodaten spomenik postaviti...
skratka, ne da se mi več prenašat teh idiotizmov tu gor, gledat te zblojene scene, ker mi gle na kozlanje!
ker sem po neki uradni dolžnosti opozarjal na napake in nepravičnosti, vse v dobri veri in upanju da bi se stvari v avtomodelarstvu izboljševale, sem bil deležen sovražnih pogledov, gest in neenakega obravnavanja ter sankcioniranja!!!
povsem pričakovano so ljudje odreagirali z nevoščjivostjo, pa naj si bo to zaradi mojih (ne)dosežkov, imena opreme ali zgolj kvazi statusa privatnika, za katerega me obsojajo tisti, ki se vozijo s 3x dražjimi avti kot jaz...
ko vam govorim o coca-cola stilu serpenta cvilite kot majhni otroci, ne vidite pa tega, da serpent za svojo reklamo še slike fotošopa, predno jih objavi na svoji strani... ne vem sicer zakaj, ampak žanetova kapa, ki je bila v originalu mugenova, je na mytsn http://www.mytsn.com/publ/publ.asp?pid=11419 zrcalna miheličevi... le zakaj??? vi, serpentove ovce tega pač ne dojamete ampak mene okličete za nergača. tudi prav!!!
ko se na sestanku društev komaj uspemo dogovoriti, da se tekme za dp izvajajo na pistah, da se lahko kvalitetno vozi, potem se najde pet modelov (ki so člani društva, ki je prav tako hotelo tekme DP na pistah, tudi sami so jo izvedli, tudi oni v tujini, tudi tolminci so morali narediti 270km), ki hočejo da se zaradi njihovih interesov prestavi DP tekma, katere se je sicer udeležilo 45 tekmovalcev... potem pa še nergajo ker bi se morali voziti 150km, pa so se raje 200km...
ko povem da to ni fer ali vzpodbudno za našo sceno sem zopet zdrahar ter ne vem kaj še... skratka vse najslabše...
tudi ko opozarjam na napake, ko se ne spoštuje pravilnika in se delajo nedopustne izjeme, ah ja, zdrahar, mar bi bil tiho in požrl elitizem. pa kaj če imajo tudi v modelarstvu nekateri kitke spletene iz prvega nosnih in drugega ritnih dlak....
torej, s tem postom se umikam s tega foruma...
na tekme bom še prihajal, kjub vsem tem vašim zabodenim pogledom in zahrbtnega opravljanja, ki sem ga bil in ga še bom deležen... preprečiti mi tega pač ne morete, kajne...??
za neenako obravnavanje pa takole, saj nekateri to vidijo, vsaj tako so mi priznali.... in to mi vsaj moralno zadostuje!
torej, uživajte, verjamem da vam bo marsikateri znalec, ki sicer jokavo oddide domo ker ne zna vijakov odvijačit ali pa hodi svoje motorje nastavljat v novo mesto, ker sam ga pač ne zna, ustrezno in predvsem bolj kompetentno od mene podajal primerne in uporabne informacije...
odstopam tudi od svoje "funkcije" v "politični" sceni avtomodelarstva!
najdite nekoga drugega, da:
-vam zbira licence
-ureja spiske
-prejema rezultate tekem
-sešteva točke
-organizira podelitve
-sklicuje sestanke
-ureja pravilnike
...
..
.
pa da ne pozabim še ene zasluge ki sem jo imel.... namreč, da ima ljubljana zadnje 4 leta vsaj parkiriščno pisto za avtomodelarje...
namreč tako pista v črnučah (imp promont) in ta na letališki pri KTL-u sta bili plod zgolj mojega angažiranja, čeprav nekateri tega ne veste....
mislim pa, da je to pripomoglo h kar nekaj na novo prodanim modelom in novim modelarjem, ki imajo tako vsaj ob vikendih možnost vožnje po začrtani progi!
ampak vaše videnje je itak tako, da je za slovensko modelarstvo več naredil tisti, ki se je prodal tujcem in izdal lastno državno prvenstvo kot pa jaz, nergač.... kajne?!?
verjamem, da bo modelarstvo z nekom drugim na tem mojem mestu zaživelo in se hitreje razvijalo kot se je pod mojim udejstvovanjem. naj bo to motiv za koga izmed vas, da bo boljši!!! pa da v naslednjem letu poveča število aktivnih modelarjev za vsaj 20%
upam da bom sedaj lahko povsem neobremenjeno hodil na tekme, ohranil prijateljske vezi, ki s tem pisanjem niso bile načete,...
vse to in še več..... nič več!!!!!!
hvala za dosedanje sodelovanje in lep pozdrav!
gregor koritnik
.