sam sem imel oba modela, pa mi dovolite, da sedaj ko imam malce več časa napišem izkušnje z obema.... predvsem glede stvari, ki ste jih napisali. če vas pa še kaj dodatnega/konkretnega zanima vprašajte....
torej, imel sem 1:6 marderja od FG-ja in imam sedaj 1/8 model...
karoserija po moje ni bistven strošek, saj se ne poškoduje ob vsaki vožnji, mogoče pri 1:6 menjate eno karoserijo letno, pri 1/8 pa recimo dve...
tudi gume so bolj kot ne enkraten strošek, saj je obraba minimalna, več kot kaka dva kompleta za različno podlago (trava/blato) ne rabite. seveda se z off-road gumami ne sme voziti po asfaltu, saj vam jih takoj postrga.... je pa res da so pri 1:6 klasi v osnovi malenkost (beri 4x) dražje...
prednosti 1:6 modela so:
-enostavno nastavljanje motorja
-za 40 minut vožnje ne rabiš s seboj vzeti nič drugega kot avto in oddajnik
-motor je neuničljiv, seveda ob predpostavki da uporabljate ustrezen filter in ga tudi ustrezno vzdržujete
-lahko dostopno in poceni gorivo, poraba je prav tako minimalna
prednosti 1/8 modela so:
-velikost modela
-4wd pogon
-specifična moč modela!
-vozne lastnosti
slabosti 1/8 modela napram 1:6 so:
-nastavljanje motorja
-dotankanje goriva
-za vžig potreben startbox, 2v glow plug akku,...
slabosti 1:6 modela napram 1/8 modelu so:
-2wd pogon
-manjša specifična moč
-večja masa (večje obremenitve zobnikov, večja verjetnost lomov ob trku...)
kar se čiščenja tiče sta si zadevi dokaj podobni, če imate vodotesno RC opremo potem samo zaščitite filter za gorivo in oba avta operete z vodo, enega zunaj na dvorišču s cevjo in enega notri v hiši s tušem in vročo vodo.
po tuširanju se samo naolji ležaje in to je to.....
je pa tako, da so 1/8 modeli po vožnji v notranjosti presenetljivo čisti, saj je karoserija zelo zaprta. pa tudi pri 1:6 modelih ni svinjarije.
še največ dela je z odvijanjem trave s polosi, pa še to odpade, če se vozite po podlagi, kakršna je bila na zadnji tekmi v tolminu...
skratka, svinjarija ni problem, tudi jaz sem bil skeptičen glede tega, sedaj pa vidim da je 1/8 IC z ostanki ob obrabi penastih gum dosti večja "svinjarija" kot off-road...
kar se podlage same tiče je načeloma vseeno, saj 4wd pogon nadomesti tisto, kar sicer 1/8 model zgubi zaradi majhnosti...
torej, bistvena razlika med malim in velikim je v tem, koliko se želite obstransko ukvarjati z modelom...
manj dela, manj užitkov; več dela, več užitkov...
jaz imam vse majhno, od plače do razmnoževalnih organov, pa sem si rekel naj bo še off-road majhen...
sicer pa nam lahko kaj več o tem povedo v team nitroinfected, saj imajo tudi dosti izkušenj iz obeh kategorij...
če imate še kakšna vprašanja le na plano z njimi....
l.p.