Serpent Series Nations Cup - Valencia

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

Serpent Series Nations Cup - Valencia

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 17.11.2005, 11:34

Pozdravljeni,

pred nekaj dnevi smo prispeli iz Španije, kjer je bilo zaključno tekmovanje pokala Serpent Series.
Sodelovalo je 12 ekip iz raznih delov Evrope.
Slovensko ekipo so sestavljali 3-je tekmovalci, ki so bili določeni na podlagi točkovanja pokala Serpent Series Slovenija (nekateri so se udeležbi odpovedali), ter še jaz kot tovarniški voznik Serpent-a.
Naš tim smo sestavljali vozniki Nejc & Dušan Mihelič, Matej Miklavec, Stefano Sinopoli in Jernej Vuga.
Serpent nam je zrihtal hotel ob progi (150m stran), tako da nismo potrebovali prevoza.

V četrtek popoldne smo prispeli v Valencio in pričakalo nas je deževno vreme, ki je kasneje krojilo tekmovanje.

V petek zjutraj smo se namenili testirati progo, a je bilo vreme zelo slabo, tako da ni bilo možno trenirati vse do poznih popoldanskih ur.
Medtem so prispeli tudi ostali udeleženci tekmovanja (med njimi tudi skoraj vsi predstavniki Serpent-a: Salven, Keur, Cornella...).
Tako smo imeli dobre pol ure časa, da smo malo spoznali progo in preizkusili modele.
Proga ni težka, je pa zelo zabavna za vozit.

Vsak tekmovalec je dobil kot nagrado za udeležbo torbo Serpent, znotraj pa je dobil Race pack (rezevni deli - plastike), majčko, nalepke...skratka nagrade v vrednosti več kot 20.000 SIT.

V soboto zjutraj se je začelo pravo tekmovanje. Naš začetek je bil kar dober, a potem je šlo vse narobe: okvare servomotorja pri Sinopoliju, podobne težave pri Miheliču, Miklavcu je po vsej odpeljani sezoni odpovedal motor, jaz pa sem našel nekoga na koncu ravnine, ki je ravno prišel ven it trave...
Skratka ob takem hitrem ritmu tekmovanja (dnevno je vsak prepeljal kakšno uro in pol) smo imeli zelo malo časa, da smo lahko popravljali modele, tako da smo morali kakšno vožnjo izpustiti.

V nedeljo nas je pričakala suha steza, vsi smo popravili modele in smo bili res zelo hitri na progi, a čez nekaj minut se je spet usulo.
Naš največji problem je bil, da nismo imeli pravih gum za vlažno za to progo.
Vseeno smo zmagali nekaj voženj, potem pa je zaradi vse več dežja začela nagajati elektronika.
Na koncu smo se odločili, da ne bomo več vozili.

Vseeno pa mislim, da smo se imeli super, saj je bili bistvo tega tekmovanja druženje. Vzdušje je bilo zares prijateljsko, Salven in ostali so vsem pomagali, mi smo se zabavali, še posebej v soboto na skupni večerji 8)

Skratka, mislim, da so bili vsi tekmovalci zadovoljni in da je bil povdarek dogodka res na druženju.

Na koncu bi se rad zahvalil celotnemu timu za res prijetno druženje in dobro voljo tudi v trenutkih, ko nam ni šlo vse po načrtih.

Posebna zahvala gre tudi slovenskemu distributerju Serpent-a podjetju Top-modeltehnik d.o.o., ki nam je sponzoriralo letalske karte.

LP
Jernej
http://www.toprc.eu
...feel special !!!
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

Kraj: Nova Gorica

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov