Moderator: nitro-s
Yoni napisal/-a:Sicer se nočem prepirat samo bom vseeno to rekel....
Sem 99% procentov da z malo zrihtano integralko 2.0t komot posečeš GTI-ja...
PS...nimam nič proti GTI-ju...da ne bo pomote...
TomyBoy napisal/-a:ELO napisal/-a:ampak, tomek, ne sekiraj se, čez legendo od kolksvagnovega gti-ja ga ni! shelby? cobra? delta hf inetgrale? renault 5 alpine?? mah kje pa, GTI!!!!!!!!
Oooo, gospod privatnik, sem se že bal da boste spregledali debato, v kateri so "zopet" ljudska kola.
Yoni napisal/-a:in sem prepričan da bi na dragu na 1/4 milje z njo za sabo pustil precej mašin od slovenskih kvazi tuning freakov...mogoče tudi kakšnega GTI-ja...![]()
![]()
ELO napisal/-a:a tomek sploh odpre kaj, kjer niso omenjeni golfi ali vag?
Yoni napisal/-a:Ej TomyBoy...a si ti mal naiven pa verjameš v vse kar govorijo na tem Top Gearu a???
Yoni napisal/-a:....in sem prepričan da bi na dragu na 1/4 milje z njo za sabo pustil precej mašin od slovenskih kvazi tuning freakov...mogoče tudi kakšnega GTI-ja...![]()
![]()
Čur napisal/-a:Ah, Tomy pusti nevoščljivce pri miru.
Vozjo se z dizli z močjo, da komaj premika težo avta, potem pa primerjajo pretpotopne avte z moderno zasnovanimi vozili (ne glede na znamko).
Rad bi videl junaka, ki je sedaj ves slinast od pisanja in ki je sploh kdaj v življenju vozil avto z več kot 200 KM, ki se je vozil na pisti, ki mu ni bilo mar za obrabo gum in porabo bencina in ki bi sedaj v tej temi podal vsaj kako realno mnenje.
PS:Ko dobim svojega R32 - upam, da v kratkem - vas obvestim o voznih lastnostih, recimo v primerjavi s sedanjim GTI-jem ali morda malo nazaj tudi s kakih hudim avtom.
Čur napisal/-a:PS:Ko dobim svojega R32 - upam, da v kratkem - vas obvestim o voznih lastnostih, recimo v primerjavi s sedanjim GTI-jem ali morda malo nazaj tudi s kakih hudim avtom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov