Sestanek tekmovalcev 1:10 elektro TC

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

Sestanek tekmovalcev 1:10 elektro TC

OdgovorNapisal/-a matej rozman » 31.01.2006, 10:26

Vse ki imate namen voziti elektro 1:10 TC v letu 2006, vabim na sestanek, ki bo ta petek, 03.02.2006 ob 19:00 uri v prostrih telovadnice Partizan,
MLK Sostanj, Tekavčeva c.2, Šoštanj

Da bodo tekmovanja čim bolj kvalitetna in zanimiva, prosim, da se sestanka udeležite vsi, ki lahko posredujete svoje izkušnje s tekmovanji v elektro kategorijah in vsi, ki imate namen ali dirkati ali organizirati kakšno od tekem za Pokal Slovenije.

Cilj sestanka je, da se dogovorimo o organizaciji čim več dirk (6-10) v letu 2006, ki pa bi, če bo to le mogoče, potekale samostojno, torej ločeno od nitro kategorij.

Na sestanku se bomo pogovorili o:
-Sodelovanju na tekmovanjih za Pokal Slovenije
-Sprejeli pravila za Open, 17 T, in sestavili pravilnik za novo kategorijo, ki bi bila mišljena kot vstopna kategorija v dirkanje 1:10 TC elektro
-Organizaciji dirk
-Predlogih za popularizacijo elektro dirkanja v sloveniji
-Razno....

Vsi, ki iz takšnega ali drugačnega razloga ne morete priti na sestanek, ste pa potencialni tekmovalec/organizator, vas prosim, če mi pošljete na mail vaše predloge/namene za leto 2006.
Mailto: rozman.matej@email.si

Vljudno vabljeni

Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a ELO » 31.01.2006, 12:29

nekaj dejstev, ki vam bodo mogoče v pomoč:

-o pokalu slovenije 2006 zaenkrat še ni nič znanega, organizatorji niso znani, (lahko razmislite o tem),
-na držanem prvenstvu 2006 (dp), torej na državnem nivoju se bo elektro kategorija načeloma vozila skupaj z nitro kategorijami na isti tekmovalni dan, saj bodo razpisane vse kategorije,
-tehnični in organizacijski pravilnik za vse kategorije (dp) bo končan do 15.2.2006
-termini tekem dp bodo znani do konca februarja, število tekem za dp bo 4

za elektro kategorije sta v komisiji d.šabeder in a.dobnikar; lahko ju kontaktirate.

l.p.
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a miha25 » 31.01.2006, 22:57

točni tko kot je Grega napisov! Sej bodo lohka še kasnej delal sestanke k bodo splošne zadeve urejene.

l.p.
Janez MEDJA,
TOPSPEED racing team
041 723 824 po 13 uri
Janez_medja@yahoo.com
http://topspeed.si
miha25
Forumski veteran

Kraj: nč več Jesenice, BOHINJ je moj domek!

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost