debata serpent series slovenija 2006

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 28.02.2006, 13:36

Dokončan je tudi pravilnik.
Vse informacije najdete na spletni strani.
http://www.toprc.eu
...feel special !!!
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a grilnet » 01.03.2006, 21:59

Če prav razumem bodo ljudje v kategoriji 1/10 lahko nastopali z modeli drugega proizvajalca, v kategoriji 1/8 cestni pa ne? Razumljivo da se točkuje posebaj samo za serpent vendar kaj je razlika med 1/10 in 1/8?

ČE je to res potem je to totalna diskriminacija. Se mogoče kdo boji zdrave konkurence z modelom druge znamke? Že tako nas je malo pa boste še tako razbijali?

Če je vse res, mi ni jasno zakaj so v 1/10 dovoljene tudi druge znamke v 1/8 IC pa ne? Mogoče zato ker je v 1/8 že preveč MUGEN-ov?

Samo moje mnenje.

Pričakujem odgovor ki bo razjasnil moje dvome.

Hvala in LP
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 01.03.2006, 23:43

Aljoša, bo treba nazaj Serpent-a kupiti. Ti vsaj dirke organizirajo. :wink:

Slika

Slika

Slika
LP Stanko

GSM: 070 688-446 ___ E-MAIL: stanislav.kokol@triera.net

XRAY X4 2024 Stock - XRAY X12 2025 - BURI 2.2
Tamiya TT-02 - Tamiya TT-02R 21.5T
SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a grilnet » 02.03.2006, 09:30

nitro-s napisal/-a:Aljoša, bo treba nazaj Serpent-a kupiti. Ti vsaj dirke organizirajo. :wink:

Slika

Slika

Slika

Mar se bojijo konkurence.

Si kaj gledal razultate iz Winternat's iz Floride?
http://www.winternats.com/

Saj je vse ok če se drugim ne štejejo točke za pokal serpent, vendar da v 1/10 dovolijo drugim znamkam v 1/8 pa ne?????

Stanko saj si že nekaj star da bi lahko vedel da tukaj nekaj ni vredu.

LP
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a grilnet » 02.03.2006, 13:18

Eden od odgovorov na forumu modelarji.com:

TOP - modeltehnik napisal/-a:
Letos smo se odločili, da zapremo klaso 1/8 za modele Serpent, ker so v igri lepe končne nagrade, glavni razlog pa je to, da se na koncu izbere team za Serpent Nations Cup.

LP

Kakšne veze ima to z rezultati v skupnem seštevku. Še vedno se lahko točkuje tako kot lani, pač za serpent cup posebaj.

Vidim da je to zato ker se bojite da bi po višjih mestih lahko posegli tekmovalci drugih znamk.

Potem bi pa bilo spet potrebno retuširati kape, mar ne?

Pa če se že gre tako, potem je pravično do vseh da zaprete tudi klaso 1/10! Aja pardon tam je preveč italjanov ki vozijo kyoshote.hmmm..... Kaj pa sedaj? Kako lahko delate v "prid" slovenskemu modelarstvu, potem pa taka diskriminacija?????

LP
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a grilnet » 02.03.2006, 13:42

Je pa res važno da privabite čim več italjanov. Slovenčki pa bodo že.

Ravno tako ne razumem kako bo lahko potekal izbor za na drugi zaključek pokala serpent v portugalsko v kategoriji 1/10 kje bo vse mešano na žaru, v 1/8 pa je to neizvedljivo?????? Kje je tukaj logika?? Koga splepite? Sebe?

Raje priznajte da NAS mugenašov ne marate pa je ok!

PITA RACING RULES!!!!

LP
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 02.03.2006, 14:08

Ravno tako ne razumem kako bo lahko potekal izbor za na drugi zaključek pokala serpent v portugalsko v kategoriji 1/10 kje bo vse mešano na žaru, v 1/8 pa je to neizvedljivo zaradi zgoraj naštetih razlogov?????? Kje je tukaj logika?? Koga splepite? Sebe?

Pozdravljen, slabo bereš pravilnik. Kategorije 1/10 ni na finalni tekmi na Portugalskem. Zato smo se odločili, da so v 1/8 samo Serpent-i.

Pa če se že gre tako, potem je pravično do vseh da zaprete tudi klaso 1/10! Aja pardon tam je preveč italjanov ki vozijo kyoshote.hmmm..... Kaj pa sedaj? Kako lahko delate v "prid" slovenskemu modelarstvu, potem pa taka diskriminacija?????

Je pa res važno da privabite čim več italjanov. Slovenčki pa bodo že.

S prejšnjim odgovorom sem na to že odgovoril, a vseeno: veliko Italijanov ob meji vozi tudi modele drugih znamk v 1/8 (večina MUGEN), nekaterih pa lani ni bilo na tekmah.
Vsekakor pa je pokal Serpent Series Slovenija namenjen prvenstveno slovenskim tekmovalcem, kar so v preteklih letih z udeležbo tudi dokazali in nam s tem (večina) izkazali tudi pohvale.

Raje priznajte da NAS mugenašov ne marate pa je ok!

Nič nimamo proti pravim MUGEN-ašem.
...feel special !!!
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a Kalimero » 02.03.2006, 14:23

Grilnet = mugenaški ponaredek, HAHAHA!

Kdo je tapravi mugenaš in kdo tapravi serpentaš???
Ovcu bez gospodara i zimi strižu!
http://www.sintal.si/
Kalimero
Član

Kraj: Ljubljana - Nove Jarše

OdgovorNapisal/-a grilnet » 02.03.2006, 17:28

Ja tisto za 1/10 je možno da sem se zmotil. Oz. kot zgleda sem se res.

Ampak še zmeraj se mi ne zdi pravično ste v 1/10 dovolili nastop vsem, v 1/8 pa ne, saj se vse ravno tako lahko točkuje ločeno.

Pa ne me narobe razumeti, saj se ne gre zaradi mene, po vsej verjetnosti tako ne-bi nastopal na pokalu vendar gre se da delate prevelike razlike. Ko bi se vsaj enako storili v vseh kategorijah, tako pa ste jasno nakazali kdo ni zaželjen na dirkah, saj se ve kdo kaj vozi.

Aha še eno vprašanje, kdo pa je pravi Mugenaš?

LP
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 02.03.2006, 22:41

Glej, Aljoša,
ne želimo delati nepotrebnih komplikacij in zdrah ter provokacij oz. tega nočemo.

Pravilnik je pač takšen, komu tudi ne bo pogodu...vendar mislim, da smo edini, ki sploh dovolijo voziti še drugim modelom poleg Serpent-a, tako da tle imamo čisto vest.

Kar se pa tiče tvojega vprašanja:
zame so pravi Mugen-aši, Serpent-aši in sploh xxx-aši tisti, ki se ukvarjajo s svojim modelom (za katerega verjeno smatrajo, da je najboljši), poskušajo iz njega iztisniti kar se le da in nimajo želje po povzročanju nepotrebnih spletk ali kakorkoli širiti negativno energijo med modelarji.
Konec koncev je to hobi, ki naj bi bil namenjen druženju ter seveda tudi tekmovanju (pa ne na nož).
To se večkrat pozablja.

Lep pozdrav!

Jernej
...feel special !!!
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov