Napisal/-a ELO » 26.05.2003, 08:47
jaz sem prezadovoljen z včerajšnjo tekmo, vsaj kar se organizacije tiče!
ne vem, sam nekako kvaliteto organizacije rangiram tudi po tem, ali uspem slišati kdaj sem na vrsti, da kadar nisem na vrsti da imam mir,.... ozvočenje je bilo dovolj glasno da ni nihče mogel preslišati ničesar, v boksih pa sem tudi imel dovolj visok nivo intime, duševnega miru,....
kar pa se proge tiče....
prejšnji teden, t.j. 17.5.2003 ko smo po "zadnji" delovni akciji vozili je bila proga prašna, spolzka in skoraj nevozna.
sedaj ko se je prah spral in ko se je pista gumirala pa je vožnja po njej res uživanje, avto drži, ubereš lahko povsem druge linije (v bistvu se idealna linija šele uči), proga omogoča veliko prehitevanj, je tehnično ravno prav zahtevna, pa tudi dolga je in dolgo traja....
tekmovanje:
opazno da marsikateri tekmovalec namesto da bi zaviral pospešuje, kar se končuje z off-road vožnjo in metanjem svinjarije na pisto. no ja, saj ko se trava do konca zaraste se bo kamenje sprijelo, ampak vseeno, kdaj bodo fantje ugotovili da bodo hitrejši če bodo včasih počasnejši!
drugače pa tisti boljši, lepo vas je bilo opazovati pri vožnji...
dež:
kaj naj rečem, škoda da nisem dal na baterije druge konektorje, očitno serijski graupnerjevi za v dež niso.
kar pa se gum tiče, kiss-line, čista poezija, vožnja v dežju z za to namenjenimi gumami, orgazmično! avto je tako držal kot če bi v suhem vozil s 45sh gumami!
vzrok za začetek te teme in dogajanje pred njim:
e jebiga, tudi jaz nisem bil sam, sem bil pač samo nekdo izmed nad 50imi. in kadar nas je toliko, takrat MORA vladati nek režim ki ni demokratičen!
časa za vožnjo smo imeli vsi enako, nekeih privilegirancev ni in jih tudi NE SME BITI...
komande MORAJO biti ugasnjene in na odru. ali pa naj vsak pred tekmo položi 200.000 SIT kavcije, ki se izplača tistemu, ki mu avto popizdi zato ker nekdo preveri ali ima kdo drug enako frekvenco kot on tako da oddajnik prižge in gleda če kak avto poleti in posluša če se kdo na odru dere "POPIZDUUUUUUUUUU JEEEEEEEEEEEEEEE"
naj tu omenim da sem dobil kot zastopnik društva in predstavnik sekcije uradno pritožbo tehničnega delegata o obnašanju Verbičev (mama izvzeta).
sklican bo sestanek društev, kjer se bomo pogovorili in določili kaj nam je storiti. Žal.......
kot društvo pa bomo tudi morali povrniti določeno škodo ki je nastala.
in zaradi tega nisem ravno presrečen...
jebemti, pa res bi lahko bil idealen dan, toliko [/img]http://www.elo.si/gifs/liebe085.gif[img] kot še nikoli, in vse so densale tam pred nami.....
hehe, pač hormončki, sej smo še pa mladi, a ne?????
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!