Cist nekaj drugega kot voziti na parkiriscih. Zdej sam se natrenirat do konca in gasaaaa

Moderator: Jetforce
prstek napisal/-a: Res da bi zelo prav prišla kakšna vtičnica v vsak box, pa mogoče kakšen WC za večje potrebe, ampak še je čas za to, sicer je pa veliko narejenega in vam privoščim malo počitka
.
Upam da se še večkrat vidimo na progi, pa ne samo na dirki za DP, ampak v obliki kakšnega treninga in ob kozarčku hmeljevega soka, (čevapčiče pa bomo že prinesli zraven)
BLUERACER napisal/-a:Jaz se popolnoma strinjam, da red mora biti, toda še enkrat poudarjam, če ni bilo komu jasno nad čem se pritožujem, to je , da mora biti RED ZA VSE ENAK. Očitno si mora gospod sodnik nabaviti očala, ker je hotel in videl v tistem trenutku komande samo v naših rokah, kdo jih je še imel pa ne mislim oznanjat, ker špec kahla se pač ne spodobi biti, kajne?
LP
prstek napisal/-a:ELO napisal/-a:sicer se spet oglaša nekdo v stilu računa brez krčmarja....
Elo, moj namen ni bila kritika, sem pač povedal kaj bi še lahko postorili. Sam bom tudi vesel, ko bo nekdo iz drugega kluba povedal oz. opozoril na pomanjkljivosti proge v Mariboru.
Fantje so veliko naredili in ne bi bilo fer kar koli grajat.
Še enkrat, proga je fantastična, pa brez zamere.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov