Forum

Pogovori o vsem mogočem izven modelarstva ...

Moderator: nitro-s

Forum

OdgovorNapisal/-a fenix » 22.03.2006, 21:37

Zdravo!

Ker mi je bilo malo dolgčas, sem se odločil, da ustvarim forum, ki je namenjen izključno modelarstvu. Vabim vas, da se vpišete in sodelujete pri nastajanju "novopečenega foruma" :D .

Če koga zanima forum: http://fenix.mojforum.si/index.php?sid= ... orum=fenix

Vljudno vabljeni! :D
lp Boštjan
Uporabniški avatar
fenix
Član

Kraj: Brestanica

OdgovorNapisal/-a ferrarilover » 22.03.2006, 21:42

Lepo lepo :wink:
Samo nekaj me zanima a si ti mogel za to plačat ker nekaj tam gor piše :?

LP
Uporabniški avatar
ferrarilover
Naš človek :)

OdgovorNapisal/-a bc » 22.03.2006, 23:27

A zdej bo pa kar vsak k ma 5 minut casa svoj forum naredu, pa dejmo met enga pa tm naj bo vse gor ne pa d je mau tuki mau tam, pol se pa sm iz enga foruma kopira na druzga.

To bo to iz moje strani!!! :D
LP Miha
Uporabniški avatar
bc
Član

Kraj: Novo mesto

Re: Forum

OdgovorNapisal/-a tornado » 22.03.2006, 23:40

fenix napisal/-a:Zdravo!

Ker mi je bilo malo dolgčas, sem se odločil, da ustvarim forum, ki je namenjen izključno modelarstvu.

Tako nam je vsakemu vsaj trikrat na dan dolgčas pa še zato ne ustvarjamo svojih forumov. :lol:
tornado

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a alesb » 23.03.2006, 09:10

Slovenija ima 100 modelarjev in še 100 modelarskih forumov? BREZVEZE....
Uporabniški avatar
alesb

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 23.03.2006, 09:31

Ja čimveč forumov.Tako da bo na vsakem max 10 modelarjev.Super,kr tako naprej
Jetforce
----------------------------

OdgovorNapisal/-a Robert » 23.03.2006, 11:00

jetforce napisal/-a:Ja čimveč forumov.Tako da bo na vsakem max 10 modelarjev.Super,kr tako naprej

Verjetno bilo dobro,ce bi zveza po poporodnih krcih in depresijah napravila svojo stran z rezultati,pravilniki in forumom in seveda z spodobno domeno. 8) Tam bi bili lahko na kratko predstavljeni klubi in povezave na njihove "uradne" strani in forume.

Ne razumite me napak,ampak forum enega kluba ne more biti "uradni" forum vseh modelarjev vesoljne slovenije :roll:

Tudi sam sem vceraj zacel postavljati en forum,pa ga niti ne bom dajal v javnost.Tu so moderatorji do dolocenih oseb "malce"prevec pristranski,prevec se govori v zakulisju-nam smrtnikom zaprtemu delu.Od tam le obcasno pricurlja kaksna informacija in ko je ze vse dogovorjeno pa vsi :shock: -"nemate pravo na glasanje" :roll:
Uporabniški avatar
Robert

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 23.03.2006, 11:06

Za zvezo ne rečem!Hvalabogu zveza bi morala imeti svojo stran s uradnimi rezultati,datumi dirk itd... Še vedno pa ne more bit 100 forumov
Jetforce

OdgovorNapisal/-a Tadejchek » 23.03.2006, 13:08

Vsaj pokazal je da ma nek interes :wink:
Tudi meni se ne zdi smiselno oz. ni potrebe po novem forumu :wink:
Raje prispevaj na tem svoj delež da ga izboljšaš (več glav več ve) :wink:
Uporabniški avatar
Tadejchek

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 23.03.2006, 13:08

Jaz imam tud svoj forum namenjen elektrašem 1:10, 1:18 in 1:24. Ni dosti obiskan, ni dosti članov, toda zadeve gor so več kot uporabne in tisti, ki so gor imajo kaj od tega foruma.

Ni kreganja gor, ni bedarij gor, ....

http://www.phpbbserver.com/tc3/index.php?mforum=tc3

Delam forum za sebe, kjer dajem gor stvari za sebe, da ko jih iščem jih najdem na enem mestu (novice, povezave, rezultate, slike, ...)

Drugače pa je tako moja www stran zelo dobro obiskana in pohvaljena.
http://users.volja.net/tc3_driver/

Obilo užitkov ob uporabljanju.

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

SHEPHERD-NOSRAM-THUNDER TIGER-ASSOCIATED-NOVAROSSI-ENETTI
Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a XMach » 23.03.2006, 21:56

Malo sem prebrskal po forumu od fenix-a!

Moja ugotovitev:

Nekateri uporabniki so isti kot na tem forumu in delajo iste stvari(kar pomeni da dajajo nepomembne "komentarje" in jim je štos nabijanja postov(treba pogledat datum kdaj so se prijavli in kakšne poste imajo)
Ali pa če nek uporabnik objavi sliko in pod to sliko padajo komentarji(2 do 3) kako je lep/a/o se jih najde še eni 4-6 padalcev kateri ponavadi ponovijo iste besede (dobesedno copy past). Če bi vsak napisal svoje mnenje ali pa kakšen neuporaben komentar ne vem kam bi prišli(sigurno pa do neuporabnega in nepreglednega foruma).

Pomojem bo treba na tipkovnico dat limiter kateri ne dovoli več kot 400 znakov na uro) :oops:

Dejan je lepo povedal zakaj ima forum in da je tudi malo obiskan--->s tem ne mislim nič slabega.

Že tako nas je modelarjev malo pa še miljon forumov treba "naredit"-->(3 min dela), da se razdrobimo pa bo res OK! :evil: :evil: :evil: :evil:

LP
Gregor
Uporabniški avatar
XMach

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Ropret » 24.03.2006, 09:05

Robert napisal/-a:Ne razumite me napak,ampak forum enega kluba ne more biti "uradni" forum vseh modelarjev vesoljne slovenije :roll:

to je vec kot resnicno. zelo lepo bi bilo da bi nastal 1 forum, ki bi bil glede na zvezo, samo avtomobilisticen. sicer splosen forum obstaja, samo tam je prevec stvari. vsaj zame, saj me letala in vodna plovila ne zanimajo.

LP
Ropret

Kraj: Blejska Dobrava

OdgovorNapisal/-a Robert » 24.03.2006, 11:35

[peugeot] napisal/-a:
Robert napisal/-a:Ne razumite me napak,ampak forum enega kluba ne more biti "uradni" forum vseh modelarjev vesoljne slovenije :roll:

to je vec kot resnicno. zelo lepo bi bilo da bi nastal 1 forum, ki bi bil glede na zvezo, samo avtomobilisticen. sicer splosen forum obstaja, samo tam je prevec stvari. vsaj zame, saj me letala in vodna plovila ne zanimajo.

LP

To se da lepo resiti z razvrstitvijo po uporabniskih skupinah :wink:
Samo poglejte si "seznam clanov":
-401 uporabnik brez sporocil
-139 uporabnikov z enim sporocilom
-95 uporabnikov z dvema sporociloma
-...

Kam bi razporedil tele :roll: in se najbolj vazno vprasanje "KDO?" bi sortiral 1453 vseh prijavljenih clanov :?:

Obstaja tudi druga varianta:Zamenjava table z drugo ( http://www.infopop.com/landing/goto.php?a=ubb.threads ),katero uporalja http://www.Mobisux.com -ce si pripravljen za nakup softwera :roll:
Tam si lahko sam zapiras oddelke :wink:

Tudi ce bo zveza imela svoj forum,bo potreben admin in nekaj moderatorjev.Verjetno bi bili najbolj primerni tisti ki so tukaj in na forumu "modelarji" ali kje drugje.Ampak za moderatorstvo je potreben cas in tudi tile ljudje imajo sluzbo,druzino in se kaj drugega pametnega dela.Delo pa se opravlja prostovoljno ali za eno enega piva ob priliki :wink:
Uporabniški avatar
Robert

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a $UN$HINE » 24.03.2006, 15:01

Pozdravljeni

meni se zdi, da bi bilo bolje, če bi kdo naredil KTL forum za nas "ljubljančane" :!: :D
LP
$UN$HINE
Uporabniški avatar
$UN$HINE
Član

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ferrarilover » 24.03.2006, 15:22

$UN$HINE napisal/-a:Pozdravljeni

meni se zdi, da bi bilo bolje, če bi kdo naredil KTL forum za nas "ljubljančane" :!: :D

Se strinjam :wink:
Uporabniški avatar
ferrarilover

OdgovorNapisal/-a grkman » 24.03.2006, 20:17

Brezveze.
Bolje bi bilo če bi združili modelarji.com in msm-rc.net/forum, ker so na obeh forumih dve eneki ali podobni temi.

lp
Uporabniški avatar
grkman

Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a bc » 24.03.2006, 20:52

grkman napisal/-a:Brezveze.
Bolje bi bilo če bi združili modelarji.com in msm-rc.net/forum, ker so na obeh forumih dve eneki ali podobni temi.

To je zelo pametna resitev, a tezko izvedljiva (mogoce pa tudi ne :D ), ker se bo tezko zmenit kateri forum naj bi ostal, saj so teme iste ali pa zelo podobne, res da je tam malo vec za letalstvo in čolne, ampak lepo bi bilo da ta zveza, ki se je ustanovila odpre nek "uradni" forum kjer bi se menil.

Jaz upam da bo zveza tudi to uredila, saj se ni dolgo ustanovljena in mislim, da imajo sedaj dosti posla z drugimi problemi kot pa z izdelovanjem foruma.
LP Miha
Uporabniški avatar
bc
Član

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Parky » 24.03.2006, 21:18

Po mojem je msm forum mal v zatornu kar se tiče LETALSKE sekcije nč novga, a na modelarji se vsi veselo razpisjujejo :D :? :idea:
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Parky

Kraj: Logatec

OdgovorNapisal/-a vidx » 24.03.2006, 21:47

ja sam sem en takih, ki ima malo objav in to zato, ker sem se na forum.modelarji.com prijavil najprej in tam zacel->imam ze skoraj 100 objav, za ta forum pa sem zvedel kasneji in ker sem se na tistega bolj privadil je tako, da tega le redko obiščem, zato sem za en forum
Slika
LP VID
Uporabniški avatar
vidx

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a nelarozi » 29.03.2006, 20:09

se strinjam za samo 1 forum! ker včasih na modelarji.com se kej sploh ne napiše sam link do te strani :/ al pa še to ne. Dobr bi blo tut če bi vsaka smer modelarstva imela svoj forum.
Chassis: Team Losi JRXS Type R
Power: Team Tekin - Trak Power

http://www.tesnila.com
http://www.brisalci.com
Uporabniški avatar
nelarozi

Kraj: Rocen

Vrni se na Malo za sprostitev

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost