Evo,kot je "moj" voznik povedal - Bologna je pač takšna kot je, če gre je uživancija, če ne gre je bolj matranje. Ampak doživetje je pa vsakič. Pista je 1A, vsi smo se čudili obnovljenemu asfaltu, ki je nudil obilico oprijema in sploh ni pretirano obrabljal gum. Po liniji je izgledalo, kot da so ga še dodatno napackali s smolo, tako da je bila površina gladka, držalo je pa zares pošteno. Časi krogov napram lani so se pri C-jih spustili še za dobre pol sekunde. Mi smo imeli obilo težav; najprej vreme (bi nam zelo koristilo potrenirat v suhih pogojih zaradi setupov),potem motorji tudi niso hoteli it kot bi morali it v Bologni (no, Max MF je izjema), najbolj pa so bile po mojem odtehtale gume (govorim za Mugne), ki jim specifični asfalt nikakor ni ustrezal. Italijančki so že vedeli katere je treba dat na Mugnih gor in te ki smo imeli mi tokrat žal niso bile prave. Zato smo se tudi precej lovili pri setupih, ker pravega efekta ni bilo, čeprav smo poskušali vse (res pa je da v samo 3 kvalifikacijah med samimi tiščači težko narediš čudež z nastavitvami, še sploh če že pri gumah nimaš prave izbire). No, vemo za drugič, pač tudi najbolj optimistični vremenar se zmoti:lol: Sicer pa zabavali smo se, kar je bistvo, drugo leto če bo vse po sreči upam da pridemo spet, morda še s kakim voznikom več.
Sicer pa tudi če se tja ne gre vozit, videti A finaliste je že dovolj dober razlog priti tja - s tem da recimo prvomajska Bologna italijanskemu DP ne seže niti do kolen kar bi se tam dalo videti
Še enkrat pa čestitke našim voznikom za lepe uvrstitve (drugo leto znajo biti še boljše!)
lp Ales
šit, spet imam prav...