2-LRP CHALLENGE SLO, 18.06.2006, JESENICE

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a matej rozman » 19.06.2006, 18:33

Dirka, ki se mi bo vtisnila v spomin kot "NAJLEPŠA"!!
Zelo lepa proga!!
Izredno točen urnik!!
Prijazni organizatorji!!
Dobre PICE!!
Enkratna zabava!!

Rečem lahko samo.....PRIPOROČAM!!!

Da pa ne pozabim, imam tudi eno grajo in sicer za fotografe. Ne vem zakaj slikajo vedno samo avtke in nas, nezanimive otroke, ki nočemo odrasti. Kaj, ko bi namesto avtkov naslednjič pripeli gor slikice deklet, ki so pasle oči :shock: na postavnih :? voznikih??

Pa še zahvala vsem voznikom iz MLK Šoštanja, ki so pripomogli k bolj zabavni dirki. ISKRENA HVALA.

lp, Matej
Uporabniški avatar
matej rozman
Član

Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a Bad-Boy24/7 » 19.06.2006, 18:50

matej rozman napisal/-a:
Da pa ne pozabim, imam tudi eno grajo in sicer za fotografe. Ne vem zakaj slikajo vedno samo avtke in nas, nezanimive otroke, ki nočemo odrasti. Kaj, ko bi namesto avtkov naslednjič pripeli gor slikice deklet, ki so pasle oči :shock: na postavnih :? voznikih??

lp, Matej

Joj nepoboljšljivi erotik :oops: romantik si ti Rozi :wink:

Sej smo se jih nagledali na tekmi HEHE!

Ja drugače pa res vse pohvale organizatorjem in tekmovalcem za korektno obnašanje in nadvse prijetno druženje. Žal so me sile razmer in tehnične težave prikrajšale zaključka finalnih voženj in seveda žreba nagrad (za to ne majbolj srce boli :wink: )

Žilim(o) si še takih zabavno/resnih tekem!

Pa Lep Pozdrav do LRP race No.III

Miha
Uporabniški avatar
Bad-Boy24/7
Naš človek :)

Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 20.06.2006, 09:10

Najprej pohvale organizatorju za pripravo čudovite proge! Proga je stalna in vem, da bomo po tej progi še veliko dirk organizirali. Tudi Avstrijci iz Klagenfurta so bili navdušeni in komaj čakajo da pridejo spet, saj je njim ta proga zelo blizu.

Potem bi pohvalil voznike, pobiralce, sodnike, hrano (pizza je bila super), vse ljudi ki so se ubadali da bi dirka bila izpeljana tako kot je bila!

Zahvalil bi se 34 prijavljenim voznikom, da so omogočili, da je padel rekord v številu prijavljenih.

Zahvalil bi se sponzorjem, da sem dobil tako lepo električno vrtalko ter kratko majico.

Zahvalil bi se Roku Rudlu ter Petru Tavčerju, da sta mi menjavala motorje, čistila avto, zategovala vijake, .... in mi tako oomogočila da sem ob ogromni zaposlitvi s samo dirko uspel sploh voziti in še zraven tega doseči tako dobre uvrstitve.

S svojo vožnjo sem več kot zadovoljen (brez napak), tudi z vožnjo vseh voznikov v svojih vožnjah, ki so se ali umikali, ali pa mi dihali za ovratnik in me silili k zelo napadalnih vožnjah. Le malo sreče ja zmanjkalo v 17T kjer sem imel v zadnjih dveh finalih veliko težav (zlomljen zobnik v diff-u, izguba štifta v polosovini, izguba kolesa), drugače bi bil zelo zanimiv dvoboj z Gritzerjem. Je pa tudi prav da je Avstrijc zmagal, ker bo širil ime dobre dirke naprej in bo tako na naslednjih dirkah še več dobrih tujih voznikov.

Se vidimo na naslednjih dirkah.

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

SHEPHERD-NOSRAM-THUNDER TIGER-ASSOCIATED-NOVAROSSI-ENETTI
Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 20.06.2006, 14:14

Pa še rezultati v PDF!

http://users.volja.net/prostor15/Jes01/jes01.pdf

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 20.06.2006, 15:14

Najhitrejši krogi:

23T

1. Matej Rozman 15.960
2. Dejan Šabeder 15.970
3. Sandi Banko 16.220

17T

1. Harald Gritzer 14.700
2. Dejan Šabeder 14.840
3. Sandi Banko 14.950

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a Scythe » 21.06.2006, 12:16

No še moj vtis po dirki .. v jesenicah..
-pot do tja bret problemov
-in takoj ko stopimo iz avta jooojj zelo navdušeni nad samo pripravo proge in prostorov za šraufanje ..
-potem začnemo vozit vsi zadovoljni saj je bilo veliko opijema ..
.v tretji kvalifikaciji sem skuril motor zato sem pristal .. v B finalu in imel prvo štartno mesto .. prva vožnja se mi je ponesrečila in sem odstopil ..
-druga vožnja zmagam .. in tretja vožnja zmagam ... hehe RES nisem taktiziral ... kot prvi v B sem dobil karoserijo ki jo je sponzoriral DEJAN ŠABEDER RACING TEAM .. :wink: HVALA CELOTNEMU TEAMU :wink: za res lepo nagrado ..
-skratka zelo lep dan vsem ki ste čepeli doma in gledali fussbal je lahko žal da niste prišli ... :lol:
-pohvalil bi celotno skupino ki je poskrbela da je dirka tako lepo stekla in da je bilo vse tipi topi .
- pohvalil bi dejana ki se je kljub veliko veliko dela spodobno boril za 1 mesto

-ter vsem hvala ki ste mi kakor koli pomagali ( Matej Rozman Hvala ti za motor ...)

-se vidimo na naslednji dirki !!!!!!

-imam pa tudii eno prošnjo vsi smo pogrešali kompresor lepo bi bilo da se to do naslednje dirke uredi !!!!

HVALA ZA LEP DAN!!!!!!
Xray T4, X12 RX8, REDS
www.Toprc.eu
Scythe
----------------------------
----------------------------

Kraj: Fram

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 29.06.2006, 10:23

Članek iz VEČERNJEG LISTA.

Slika

Lep dan
Dejan Šabeder