No še jaz da opišem svoje občutke in doživetja :d
Na dirko smo se odpravili okoli 1ih popoldne in prispeli ob 7ih.
Prvi dan treninga je bil zame tak, da sem avto zakurblu, odpelu cca5 krogov in ga pospravil za naslednji dan. Moj Eco je delal ko urca
V soboto na prvih dveh kvalifikacijah sem bil za moje razmere zelo hiter in dosegel 13 krogov ter se uvrstil na 2. mesto. V 3. rundi me je nek italjan nabil v 'rit' in mi odlomil zadnjo obeso vendar sem dirko vseeno dokončal.
4. kvalifikacije pa so bile podobne saj se je na ravnini pred mano nekdo zavrtel in 'POK'....full gas njemu v bok :d....malo sem pošraufal avtek in pripravljen je bil za nedeljo.
V nedeljo sem izvedel da sem se uvrstil direktno v B skupino četrtine finala in s tem preskočil osmino finala kar me je zelo razveselilo. Potem pa se je začelo: 10min dirke in Ecota sem teral do onemoglosti

....dosegel svoj najbolši čas 22.09 na krog, in s konstantno vožnji in zelo malo zaletavanj dosegel drugo mesto in se tako uvrstil v polfinale. Jaz imel 37 krogov, nek italian pa 39. Svoj postavljen cilj sem dosegel.
V polfinalu pa mi je avto zelo vrtelo ker sem izgubil spredni pogon zaradi udarca. Odpeljal sem do konca vendar sem dosegel le 25 krogov. Vendar pa je bila tu razlika očitna in z mojim Eco-tom nisem imel šans proti drugim.
Zaključek pa je tak: med skoraj 40imi tekmovalci v moji kategoriji sem dosegel 14. mesto. Z rezultatom pa sem definitivno zadovojen, in drugo leto se vrnem :d
LP, Grega Hrovat