Žena je ostala brez štila od metle, Aljoša mora zastonj napraviti servis tiskarju, Jernej mora pa atu krojaču vrt preštihat - in dobili smo klubsko zastavo:
Priponke
zastavamd.jpg (38.38 KiB) Videno 4808 krat
Zadnjič spremenil Čur, dne 04.09.2006, 16:37, skupaj popravljeno 2 krat.
Tekma končana v prijetnem vzdušju in lepem sončnem vremenu.
Pot domov preko maloobmejnega prehoda brez težav in zastojev.
Zahvala sosedom za najem piste, časomerilcu Luki pohvale za kvalitetno vodenje in sprotno obveščanje o trenutnih uvrstizvah na posameznih vožnjah. Izkazal se je tiudi Slavko , ki se je brezhibno vklopil v drugačno okolje, in Aljoši na natačnih tehničnih pregledih.
Resnicno zelo lepa tekma. Ce bi avto manjkrat pokazal zobe, pa bi bil tudi rezultat lep.
Vseeno sem z dirko in stezo zelo zadovoljen, ker se je tako lepo peljalo, da ze dolgo ne.
Tudi vzdusje v boksih je bilo na nivoju te lepe prireditve. Zelim se cimvec podobnih.
No glih mi je uspelo preštihat vrt , pojest sendvič s pečeno slanino in čokolado(mislim, da Žanetov), ki jo je nekdo pomotoma vrgel v moj prenosni hladilnik.......vse je bilo super vreme, druženje, košnja trave itd.....še najbolje mi je šlo od rok pometanje trave na sobotnem treningu......vožnja mojega avta....OBUP! Mislim, da morem ponovno na začetni tečaj!!!!!!
1. mesto Državno prvenstvo 1:8 rally 2009 2. mesto Državno prvenstvo 1:8 rally 2008 3. mesto Državno prvenstvo 1:8 rally 2007
Moja vožnja.
Solidno z nekaj težavami.
Po kvalifikacijah peto mesto, prvo štartno mesto v polfinalni vožnji, do odpovedi zadnji zavor vodil, nato končal na tretjem mestu. Sedmo štartno mesto v finalni vožnji, vozil samo s sprednjimi zavorami, štiri minute postanka v boksih (blokiranje zadnjih zavor), končal na skupnem sedmem mestu, oziroma najbolje uvrščeni Slo tekmovalec.