čiščenje motorja in nastavitev diff.

Vse o modelih na elektro pogon ...

Moderator: Scythe

čiščenje motorja in nastavitev diff.

OdgovorNapisal/-a Roboionator » 13.09.2006, 13:22

Živjo
Mene zanima kako se očisti motor.Imam avto losi xxx-s rtr,motor je še original speed 19t,regler gm v3r in mi je po nekaj furah začel počasneje delat ter avto je začel ropotati tk tk k se počas vozi.
Imam še en problem nikakor ne morem naštimati diferenciala enkrat preveč zategnjen drugič premalo,kaj je prav?

Zanima me še kaj pravite na avto?

Hvala
Uporabniški avatar
Roboionator
Novinec

Kraj: Logatec

OdgovorNapisal/-a ferrarilover » 13.09.2006, 13:59

Pozdravljen!

Glede motorja nevem kakšen je če se ga sploh da razdreti!? (če maš digitalca poslikaj :wink: )
Za diffe je pa odvisno kaka je proga tako jih nastaviš še najbolje je pa da greš nekam na kako stezo in probavaš različne setupe :wink:

LP
Miha
Uporabniški avatar
ferrarilover
Naš človek :)

Re: čiščenje motorja in nastavitev diff.

OdgovorNapisal/-a igli » 13.09.2006, 14:50

Roboionator napisal/-a:

Zanima me še kaj pravite na avto?

Hvala

Sam imam ta model in mislim da je eden vrhunskih 8)
Slika

-HPI Baja 5B
-Futaba 2PL
Uporabniški avatar
igli
Član

Kraj: Stranice-Zreče

OdgovorNapisal/-a __666__ » 13.09.2006, 14:52

ferarilover kdaj si pa ti diff-e nastavlu glede na to kaka je bla proga?Lepo te prosim no.To delajo svetovni prvaki ne pa mi navadni smrtniki :wink:
diff si zategneš toliko da ne drsi pa je to to

lp Marko
MLK Šoštanj

Pravi forumski dRkač...Velencani se Vam iz srca zahvaljujemo za ˝PODARJENIH˝ 42eur...NOT!
Uporabniški avatar
__666__
Član

Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a Scythe » 13.09.2006, 15:08

__666__ napisal/-a:ferarilover kdaj si pa ti diff-e nastavlu glede na to kaka je bla proga?Lepo te prosim no.To delajo svetovni prvaki ne pa mi navadni smrtniki :wink:

lp Marko

Ah .. čisto prav je povedal .. vsi z nekimi ambicijami po uspehu štelamo svoje avtke .. ena tako drugi drugače .. pri meni so diffi kr pomembna nastavitev .. stem da je pa res da v 23 ovojnih motorjih to ni neke panike ... pri močnejših hitrejših motorjih se to nekoliko bolj pozna ..predvsem je zanimiva nastavitev spredaj mehkejši diff kot zadaj..
Xray T4, X12 RX8, REDS
www.Toprc.eu
Scythe
----------------------------
----------------------------

Kraj: Fram

OdgovorNapisal/-a ferrarilover » 13.09.2006, 15:34

__666__ napisal/-a:ferarilover kdaj si pa ti diff-e nastavlu glede na to kaka je bla proga?Lepo te prosim no.To delajo svetovni prvaki ne pa mi navadni smrtniki :wink:

lp Marko

Am od kje ti veš če sm jaz kej štelal ali ne :?: :?: :shock: kva te to sploh briga vsak dela po svoje :wink: se ti ni treba pol v to vtikat ane :roll: ali pač :?:
Uporabniški avatar
ferrarilover

diff

OdgovorNapisal/-a Roboionator » 13.09.2006, 16:18

sprašujem zaradi tega k se mi eno kolo (sprednji levi)ne vrti ce je zategnjen,skratka ma kr zamike,če pa zategnem sp.in zad.gre avto kr počasneje(m ni na močno zategnjen)

hvala
Uporabniški avatar
Roboionator
Novinec

Kraj: Logatec

OdgovorNapisal/-a sheet-boy » 13.09.2006, 20:26

Pazljivo razstavi diferencial in ga očisti. Pri tem pazi, da ne izgubiš kroglic. Ko bo razdrt z Loctite lepilom namaži vijak, ki diff drži skupaj. POZOR!!! Ne dajaj ga nazaj, dokler se lepilo ne posuši. Ko se lepilo posuši, diff sestavi nazaj in moral bi se štelat brez problemov.
Uporabniški avatar
sheet-boy

Kraj: Ljubljana

Vrni se na Elektro.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov