Napisal/-a GODFATHER » 28.08.2006, 08:35
Finale je za nama!
Kot je že Rok napisal, sva se lepo navozila v soboto, kjer sva dosti trenirala, da bi v nedeljo bila čim boljša. Proga ima zelo dosti oprijema, je zelo težka in na določenih delih ozka. Toda že po nekaj treningih sva vozila brez napak.
Tako sva v soboto imela, jaz 10 mesto, roman 19 mesto. Jaz 23,7s Roman 24,9s. To so časi s pravim 17T motorjem in jaz z novimi gumami , roman pa še vedno s starimi.
Nato smo šli v hotel, kjer je bazen žal bil že skoraj zaprt, tako da smo se stuširali (meissl je šel v enak hotel kot vidva, ker si ni utegnil rezervirati drugega) in šli v mesto nekaj pojest. Veliko smo debatirali o modelarstvu in bilo je super.
Nato ob 24:00 spanje in prebujanje ob 6:30 in odhod ob 7:00.
Prispeli na progo ob 7:15, kjer je bilo zelo oblačno in napoved je dejala slabo vreme.
Prve kvalifikacije. Jaz 6 mesto, Roman 9 mesto.
Druge: Jaz padem na skupno 7 mesto, roman na 10.
Tretje: DEŽ!!!! in malo že posušena proga torej drifting: Jaz pa padem na 8 mesto, roman pride na 9.
Četrte: DEŽ! tokrat super oprijem ker je bilo dosti vode. Jaz 7 skupno, roman 10!
Avto tc4 FT z elektroniko PROTECTED BY Roman! Res je maher glede vode, nikoli mu še ni voda prišla v elektroniko, res to lepo zapakira!
Štele so dve najboljši mesti v kvalifikacijah od štirih voženj.
Torej potem pa je vreme začelo nagajat! dež, sonce, ploha, grmenje, sonce, ...
Pa so izglasovali na pobudo organizatorja (ki je bil v 17T na prvem mestu) da se finala ne bodo vozila ker je prenevarno za voznike, da bi lahko padli po stopnicah na oder! Varnost pred vsem! 6/1 so izglasovali!
In tako so se eni bunili, drugim je bilo vseeno, nama pa je bilo da bi vozila, saj za to sva prišla.
In tako sva na koncu jaz 7 najboljši v celi Avstriji, Roman pa 10!
Moj čas: 23,24 roman 24,2, najboljši 22,8.
In nagrade. Vsi smo nekaj dobili!
Jaz: karoserija moospeed mazda 6
Roman: torbo hpi racing
in ob 21 sva bila tako že doma!
Lep dan