Moderator: Jetforce
Rok_pro napisal/-a:-vse je bilo super vse tako kot mora bit .. pohvaliti se pa moram da v celem vikendu vožnje med deskami nisem polomil čisto čisto NIČ !!
-se vidimo ! ... LP
Roman napisal/-a:Dejan je bil odlican. 17 mjesto nije prava slika njegove voznje. U A finale se nije moglo, al da je znal kak se na sintersajzeru promjeni freqvencija odvozil bi prvo finale, a da je zasrafil amortizer u drugom finalu, bilo bi jedno od prva tri mjesta. A ja sam uvijek u sredini. Treba znati dobro odvoziti.
Utrka je zbilja posebna. 100 i neznam tocno koliko vozaca vozi u tri klase po sluzbenim pravilima LRP-HPI Challenge-a. Sve isti dan; tri kvalifikacije i tri finala. Satnica je na kraju kasnila 35 min, ponajvise zbog tapisona (podloga) koji su svako malo morali popravljati. Stolove i klupe za boxove vozaci nose sami i vracaju sami. Nakon nekoliko ispada struje organizator zabranjuje i prijeti diskvalifikacijom onima kojima nadje drugi punjac na stolu.
Nagrade su bili po dva punjaca, brushless reglera, lrp prijemnika, packa baterija (od kojih je jedan postal moj), dvije karoce i pretplate na FMT casopis.
Steta kaj niko drugi od nasih ne pokazuje interes za takve velike utrke !
nitro-s napisal/-a:Čestitke Rok za 3. mesto.![]()
![]()
![]()
Škoda, da ne voziš za SLO.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov