Prvo čestitke organizatorjem, proga je bila tehnično kar zahtevna vendar hitra in tekoča
Jaz osebno sem se imel super!!!
prve kvalifikacije sem odpeljal super, v drugi kvalifikaciji sem pa močno pobožal eno od dil ob progi, ki so bile zamaknjene in sem tako otrgal roko in polomil amortizer. Hotel sem že odnehat s tekmo vendar so me prepričali naj nadaljujem

....no, preskočil sem tretje kvalifikacije, ker sem medtem šraufal in lepo pripravil avto.
Polfinale sem odpeljal skoraj brez napak in tako bil prvi, s kar tremi krogi prednosti.
No v finalih sem štartal 6. in se po štartu prebil na 4. mesto nato pa smo nekaj krogov vozili v gneči. Nekaj napakic in hitro smo se razredčili. 10 min sem bil celo na drugem mestu in kazalo je odlično. Kmalu zatem pa se mi je odšraufal bicikel(preveč sem ga gonu

:D) in izgubil sem 4 kroge in pristal na 5. mestu.
Moj končni rezultat pa je bilo 3. mesto in sem zeloooo zadovoljen. Vse je delovalo tako kot mora. Motor, avto, nastavitve,......
Najbolj všeč so mi bile borbe z Z.Gačarjem in J.Jakšetom

Super je bilo in velikokrat smo se srečali in prehitevali. Res pa je da sem 1x Jakšeta po nesreči ruknil in se je zato malo obrnil

....oprosti....bom drugič še bolj pazil.
V GLAVNEM BILO JE SUPER!.....čestitke vsem za dosežen rezultat, še posebej finalistom, ki so prikazali odlično vožnjo.
LP, Grega
PS: zvočnike pa mogoče res malo močnejše drugo leto