V jezi prispel in z nasmehom odšel

Zagreb kot mesto sem si imel zares priložnost nagledati, vendar si ga na žalost nisem ker sem oprezal za pisto in jo po dolgi vožnji po Zagrebu končno ugledal (hvala Sandiju za natančne napotke).
Proga mi je zelo všeč in je zelo primerna za nitro kategorijo, manj za elektro ker je bilo zares veliko tišanja (res ste imli prav, najtežje je voziti naravnost) imam raje bolj zaprte proge. Končno so pa imeli vsi pravo priložnost videti, da tudi elektrika zdaj leti.
Drugače pa skoraj vsi z nekimi majhnimi problemi, seveda zaradi površnosti (kot čisti amater sem polnil celice med kvalifikacijami) ampak na koncu je vsak vesel da se izpod avtomobila ne pokadi in da je elektronika preživela. Le tako lahko pozabiš na kakšno zlomljeno rokco in...
Najbolj zadovoljen sem seveda s 3.kvalifikacijsko vožnjo, zbrano, brez napake a še vseeno z malo rezerve na kakšnem ovinku, ostale vožnje pa bolj tako tako, vendar na koncu še vseeno 4. Manjka mi kakšen trening in kmalu bom lahko kakšna tiha grožnja našim najboljšim junakom.
Sama tekma je bila speljana odlično. Organizatorji kluba Minerva (katerega član sem tudi sam) so se zelooo potrudili tako da za njih tudi čestitke, pravtako časomerilcu za hitre rezultate in komentarje in seveda sodniku tudi!
S slikanjem se mi ni dalo toliko ukvarjati, je pa moja navijačica pritisnila kakšno
V ospredju jaz Rožič pa hiti za mano
Ervinova Tamiya MSXX
Vintarjeva raketa
Moja raketa
LP