Dirka je za nami.
Če pogledamo kako se je začelo v soboto, ko so člano topspeeda postavljali progo in jo slatkali.... in zatem ploha pa pometanje luž, pa ponovno sladkanje in..... skratka aleluja....
Nedeljsko jutro nas je razveselilo z soncem a kljub 3 sladkanju v nedeljo zjutraj oprijema gum ni bilo. Zaradi ponovnega sladkanja smo prestavili štart za 30 minut odmor pa smo izkoristili za razdelitev sponzorskih majic Hpi-lrp ki nam jih je priskrbela mod. tr. Mantua model d.o.o. Seveda je sledilo še skupinsko slikanje. In že smo štartali.... Splačal se je nasvet Sandija in Miha o ponovnem sladkanju in oprijem in cviljenje gum sta bila tu.
Na dirki je sodelovaloskoraj 30 tekmovalcev. Med njimi 6 mladincev, 3 dekleta, in seveda stari mački Slovenjske elektro scene.
Kljub merjenju + servisiranju 2 avtkov in dirkanju sem lahko zadovolen prijateljček Kristjan je odpeljal prve kroge po dirkališču in šlo mu je dobro. Avto se je držal in tudi sam sem zadovoljen z vožno. Vendar nekoliko preveč utrujajoče (servis+merjenje+vožnja)
ZAHVALA! Vsem prisotnim članom MD Topspeed se zahvaljujem za pomoč. (za soboto in nedeljo) Še posebaj zahvala Žigu Pajku za pomoč pri pripravi avtkov in vseh ostalih pri servisu Kristjanovega avta. (md šoštanj, Rečica ruls.., msm M......
In ne nazadnjem mestu vsem tekmovalcem, ki so z strpnostjo omogočili, da sem lahko vozil, meril in še kaj postoril.
Čestitke zmagovalcem. Posebne čestitke dekletom, ter mladincem. Pokazalo se je da v Sloveniji elektro scena raste, tekmovalci pa pridobivajo izkušnje in iz dirke v dirko postajajo vedno bolj izenačeni.
Rezultati FINALE SAMO FINALE.... [url]
http://topspeed.si/hpi_lrp/finals.htm
(ftp me je za j... 3 ure, začasno na tem naslovu, bol počasi....)