Še ena zelo lepa dirka. Vreme je vzdržalo čeprav so bile napovedane plohe.
Čestitke organizatorju za lepo izpeljano dirko. Par malenkosti je še treba dodelat pa bo

(frekvence

).
Model se je lepo peljal in sva z Tadejem imel tudi nekaj lepih bojev v finalu. Pred finalem je zaradi zapleta z frekvencami moj model ponorel in z polnim gasom odletel najprej v leseno lato nato še v ograjo. Pri tem mi je razcvetela karbonska plošča pod odbijačem. V par minutah sem ploščo z sekundnim lepilom in malo aktivatorja "popravil". Tako se je dirka lahko pričela. Žal me je v prvi finalni vožnji en nadobuden tekmovalec močno oviral ( 5x sem letel iz steze), ki je pa hkrati tudi pokazal zelo dobro vožnjo. Manjka še malo treninga in natančnosti. Tako si je Tadej lepo pridobil prednosti in na koncu imel en krog več. Po drugi finalni vožnji sva bila izenačena (Tadej 1-2, jaz 2-1). Odločila je tretja finalna vožnja, kjer je Tadej z par sekundami dobil dirko - Čestitam lepa vožnja. Pohvalil bi tudi vse tekmovalce v A finalu, ki so se res korektno umikali in naju niso ovirali pri najinem boju. Hvala še enkrat.
Res lepa nedelja in se vidimo na naslednji dirki (kje pač bo

).
P.S.: glede snemanja dirke pa ni problema samo kamero mi dajte v roke

- lahko je tudi BETA

.