Jaz se žal ne spomnim kdaj sem začel, ker sta tudi oče in dedek bila že od mojega rojstva v letalski sceni, je nekako tole ostalo v krvi.
Žal pa mene letalstvo ne zanima kaj preveč, kajti prevečlkrat se je izšlo tragično za model ...
Zatorej sem se odločil, da ne poskušam več ... doma pa je na voljo preveč letal tako motornih kot jadralnih
Prvi RC avto je bil en elektro offroad 1/10 približno od Tamiye, bil je RTR in glede na to da sem bil takrat star 8 let hudičevo zanimiva stvarca. Žal je zanimanje trajalo samo kakšnega pol leta, nakar sem pozabil, da ga sploh imam.
Pri 17ih sem si z uspešnim šolskim letom prisvojil svoj prvi malo bolj resnejši elektro on-road avtomobil, Asso TC-3.
Žal je pa spet preslabo zanimanje in volja doprinesla k rezulatu, da sem ga vozil ravno 3 ali 4x, ter spet opustil celotno zanimanje, kajti iz meni neznanih razlogov je pri polnem pospeševanju vedno odnašalo zadek
V samo avto modelarstvo pa sem spet stopil z koncem lanskega leta in sicer z X-rayi M18, zaenkrat me ti prikupni in cenovno več kot sprejemljivi avti ohranjujejo v svoji disciplini.
Dirke so zanimive in napete, vozi ogromno ljudi ... pač ni da ni, pa še bolj kot ne je poceni zadeva, ki jo mislim še v naprej vozit
Malce me mika da bi zašel spet z 1/10 elektro on-road ... ampak bomo vidli kaj prinese čas