Po 5. dirki LRP-HPI

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a kurty » 28.08.2007, 22:44

No o marsičem se da debatirat samo prepucavat se mi pa res ne da!

Dejan je pač naredil napako tako kot še marsikdo med pobiralci na tej dirki. Ne morem takšno početje odobravat pa tudi na križ ne mislim nikogar pribijat.... sem imel z njim včeraj več kot enourni tel. pogovor, ki je bil zelo konstruktiven in predvsem brez obtoževanja pa mislim, da v oboje stransko zadovoljstvo!

Konec koncev bi pa lahko sam svoje videnje dogodka predstavil...

ROK_PRO:

Dirko ne moreš hvaliti ali kritizirati brez, da bi se dotaknil organizatorjev, tekmovalcev itd.... ker potem dirke sploh ni! Avtki se pač ne furajo sami od sebe medtem ko mi žulimo pivo... :wink:

...zastonj gume omenjaš... Seveda so jih dobili zastonj samo ne tam, kjer bi jih morali!!! Tam so bile samo naprodaj! No ti očitno o tem ne veš nič...

Kar se pa tiče raznih bojkotov je pa milo rečeno smešno... v naslednjem letu se bo LRP konkretno razširil tako, da se res ne bo nikogar pogrešalo, ker bo več kot očitno priliv novih neobremenjenih z starimi zamerami zelo velik...samo za razmislek posameznikom....

Admin: nikar ne briši poste saj si bodo novi tekmovalci veliko težje ustvarijo pravo mnenje o sceni in posameznikih če jih pobrišeš... :wink:
Uporabniški avatar
kurty
Naš človek :)

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a Scythe » 28.08.2007, 22:54

Glede na vse kar se mi je zgodilo na dirki dirko lahko kritiziram !

-Dejan Je posodil Gume mislim da 3x komplete in spet zavajaš ljudi ne poveš pa da so bili nekateri nezadovoljni z njimi češ ? kaj te maš to nimaš nič bolšega ? če se hočeš it resno dirko rabiš gume, najbolj optimalno je nove gume ( seveda če ti šteje transponder) !
Scythe
----------------------------

Kraj: Fram

OdgovorNapisal/-a kurty » 28.08.2007, 23:06

Glede na tvoje težave se strinjam z tvojo kritiko dirke! Ne mi pa očitat zavajanja sploh pa ne SPET ker mislim, da do sedaj nisem nikogar kakorkoli zavajal!!! Bi lahko navedel primer...mogoče mi pa spomin peša!!!!

Navedel sem primer, ko sem nekomu sam posodil gume, ker jih pač pri Dejanu ni bilo! Lahko da mu jih je zmanjkalo itd... jaz pač ne obtožujem. Po pravilniku bi jih pač moral imeti...

Če je pa kdo zavrnil gume v stilu " a boljših ni" se pa povsem strinjam z teboj, da tudi felten ni vreden.... si jih naj pač kupi če želi "top of the top"
Posoja gum je namenjena tekmovalcem, ki si jih pač v danem trenutku ne morejo privoščiti ali jih preprosto nimajo

Skratka v letu 2008 bodo pravila mnogo bolj dorečena zato sem prepričan, da do podobnih situacij ne bo več prihajalo.
Uporabniški avatar
kurty

OdgovorNapisal/-a Scythe » 28.08.2007, 23:18

kurty napisal/-a:

Posoja gum je namenjena tekmovalcem, ki si jih pač v danem trenutku ne morejo privoščiti ali jih preprosto nimajo

Ja gume so namenjeno tistim ki res mogoče nimajo denarja in podobno, tudi to se zgodi in podobno ...(vem kako je to )

se mi pa zdi da so malo razvajeni vsi skupaj nevem kako naj objasnim ampak nekako takole :"eh itak ma dejan gume " to da se posojajo gume to je samo dobra volja med temi gumami pa so sigurno tudi kake moje ! ...

nebom zdaj " šinfal" tekmovalcev ! Zelo lepo da so se tekme udeležili v takem številu !

Jaz sem povedal kaj se mi je zgodilo in kaj je na tekmi manjkalo ! To se mora porihtat ! Ne mislim pa odgovarjat na poste : " kdo komu kaj nastavlja ?" ker mi ni do tega ...
Scythe

Kraj: Fram

OdgovorNapisal/-a kurty » 28.08.2007, 23:28

Glej pa se počasi razumeva čeprav nisi odgovoril na vprašanje koga naj bi zavajal.... :wink: ...pa pustiva to, da ne bo slabe volje!

Bistvo: Če piše v pravilniku, da bodo gume in karoserije na razpolago potem morajo biti !!! Tu ni kaj debatirat! In to ni stvar dobre volje! Me prav k... briga čigave so...to pač med seboj razčistite. Jaz samo govorim o pravilih igre in spoštovanju le teh...
Uporabniški avatar
kurty

OdgovorNapisal/-a JC Borcy » 28.08.2007, 23:43

kurty napisal/-a:Admin: nikar ne briši poste saj si bodo novi tekmovalci veliko težje ustvarijo pravo mnenje o sceni in posameznikih če jih pobrišeš... :wink:

:lol: saj je brezveze brisat te poste.

No pa še moje skromno mnenje :?
Veliko je že bilo napisanega zato na kratko. Proga lepo pripravljena, boksi pravtako. Odlično poskrbljeno za hrano in pijačo (domače borovničke :P ), ter ozvočenje. Organizator se je tudi precej trudil, kot tudi njegovi pomočniki. Poskrbljeno je bilo tudi za WC in tekočo vodo, elektriko, pokale, ...
Kot organizator že več kot 25-ih dirk pa vem, da je z vsako dirko veliko dela.
Ponavadi je glavni problem z časomerilcem :roll: . Pri elektro dirkah mora vedno biti poskrbljeno za točen urnik, ki se ga je potrebno držat in tekmovalce obveščat o vožnjah - žal. Če pride do zamika zaradi tehničnih težav je potrebno takoj narediti nov urnik in obvestit tekmovalce - bodo razumevajoče sprejeli nov urnik.
Glede transponderjev sam nisem imel nobenih težav. Vem pa, da z starejšim merilnim sistemom je potrebno pač malo bolj previdno delat.
Transponderje je zaradi same organizacije dirke bolje izdajat kot pa, da si vsak posameznik sam vzame ker pozna številke od 1 do 10. Ravno zato pride do zmede, ker je enim bolj všeč rumena drugim pa rdeča barva. Pri tem sistemu je najbolje uporabljat za prvo skupino eno barvo in naslednjo drugo. Žal dva manjkata in je pri tistih dveh treba bit pozoren oz. poskusit poiskat zamenjavo. Sam sem pač izbral transponder, ki je bil hladnejši - ni bil v modelu prejšnjo vožnjo :wink: .

V bistvu vsega sem se imel lepo - vsaj jaz. Vem pa, da je težko izpeljat dirko ko ti zataji časomerilec.

V upanju, da bo naslednja dirka na tej progi boje izpeljana in mislim, da bo jo že pričakujem.

Vsekakor pa čestitke vsem, ki ste se prebili do konca 8)

Do naslednje dirke lep pozdrav.
LP, Borut
Uporabniški avatar
JC Borcy

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Stocker » 29.08.2007, 00:02

Zdravo!

Sam nisem hotel komentirati tekme, vendar ob prebranih postih pa si ne morm pomagat!

1. ROK od kod teb da bi mi tebe kdaj DISKVALIFICIRALI :shock: :!: :!:
Kaj je s tabo narobe. Nikoli v nobenem ranu te nismo in nehaj pisati in jokcati da smo te- KER TE NISMO!!!!!!!!!!!!!

- V prvem finalu ti res ni štel transponder in po resnici povedano pojma nimam zakaj ne :?
- V drugih finalih pa je Roman po pomoti vzel isto številko transponderja ( kar ni naša krivda :!: ) in sta oba vozila pod isto ime. Nakar si ti prej odstopil (zaradi tvoje napake!!!!), ter je naprej štelo pod tvoje ime Romanu!!!! Na koncu sem vaju vprašal, če se lahko Romanu šteje ta rezultat in si se SAM strinjal, ker ti itak nisi do konca pršu :!: :!: :!: :!: :!:

- V tretjih finalih ti je pa normalno štelo in si dosegel pač takšen rezultat kakršnega si!!!

Mi nismo krivi za tvoj neuspeh in tvoje napake oz. napake drugih.
O vsej stvari sem se vedno takoj s tabo posvetoval in si sam rekel kaj in kako! Upošteval sem tvoje želje in je bilo pač tako kot je!

P.S. ROK ne govori za gume, ker se ve kdo jih bi mogel imeti(po pravilniku) in v teh gumah sorry res niso tvoje! Te (nove) gume je dal g. Nebec za izposojo manj premožnim tekmovalcem ( v ta rang ne spadaš ti, saj itak imaš očitno zadosti denarja, ker se redno udeležuješ tekmovanj, ki so v AUT :!: ). Kaj pa se je zgodilo in kaj se dogaja s temi gumami, ki naj bi jih imel ŠABEDER na vsaki tekmi zraven na razpolago pa nihče ne ve.
In še enkrat naj vam povem, da bo sedaj res vsem jasno!
ORGANIZATOR NE SKRBI ZA GUME. GUME SO SKRB ŠABEDRA IN MI NISMO IMELI S TEMU NIČ!!!!!!!! ČEPRAV SO NEKATERI HODILI K NAMA IN NAJU ŽIVCIRALI ZA NJIH!!!!!!!
Upam da je sedaj to vsem jasno

Javno se pa opravičujem, ker sem ponovil tek zaradi napake Srečke Robide, ker ni imel transponderja. Mislil sem da je spet kaj bilo narobe s transponderji nakar smo ugotovili da je po pomoti vzel napačnega in da je to bila njegova krivda!! Moja napaka pri tem je bila da mu nisem takoj brisal ran. Zaradi vseh zapletov, ki so bili takrat sem mu pač toleriral, čeprav se sedaj zavedam da je bila to moja VELIKA napaka.

Vsem ostalim tekmovalcem se pa opravičujem za nastalo zmedo saj nas je merilni sistem res pustil na cedilu, to tudi vedo ostali saj so videli kakšne težave nam je delal. Da ne govorim o printerju, ki je printal tisto kar se mu je pač zdelo da bi. Na to žal mi ne moremo vplivati. Vedo pa ostali, ki so se udeležili pokala REČICA kakšno dirko je bila :!: (seveda če vse štima)

Za organizacijo sva se z bratom maksimalno potrudila, mislila sva na vse. Žal mi je da se je vse skupaj odvilo tako kot se je.

Za dežjem vedno posije sonce :D Upam da bo naslednič res SIJALO :wink:

REČICA GOES ON :!: :twisted: :!:

Lep pozdrav vsem 8)

Gregor
Uporabniški avatar
Stocker

Kraj: Rečica ob Savinji /Maribor

OdgovorNapisal/-a Lojz » 29.08.2007, 09:07

No sedaj je pomembno, da potegneta organizatorja črto, kaj je bilo je pač bilo. Potrebno je sprejeti tako dobre pa tudi slabe kritike (oboje pripomorejo k izboljšavam!!!) in iz tega potegniti le največ, da bo naslednja dirka boljša. Iz napak se lahko dosti naučiš.

LP
Uporabniški avatar
Lojz

OdgovorNapisal/-a ROZKO » 29.08.2007, 10:22

Lep pozdrav!

Jao ljudje,pa kaj boste res vsi skregani med sabo :(
Izgleda da bi morale biti res samo še prijateljske dirke (ki pa zgleda ne bodo mogle biti več prijateljske)

Zdaj pa bi rad vseeno povedal nekaj o Dejanu Šabedru:

1.Neljubega dogodka v zvezi z pobiranjem avta ne morem komentirat ker
ga nisem videl na svoje oči.

Vem pa tole:

Ko sva se podala v modelarske vode,nisva imela pojma o ničemer.Tako sva prvo dirko DP vozila z robitronikom v Tolminu in vsakič na koncu ravnine je avto letel na glavo.K nama je edinole prišel Gregor Banko povedat kaj naj spremeniva da se bo avto sploh lahko peljal.Evo,zdaj
se ti lahko Gregor še enkrat zahvalim.
Po dirki pa sva se seznanila z Dejanom Šabedrom,kateri nama je po tem
zares nudil pomoč,povedal vse skrivnosti,povabil v svoj dom ter nama tam ne glede na to,koliko časa kompletno nastavil avto brezplačno z svojim potrošnim materialom.Pa nisva kupila avta pri njem!
Od tarče posmeha na 1. dirki DP do 3.mesta na 4.dirki DP z Dejanovo pomočjo...

Zato pa so Mariborčani tako dobri,ker deli z njimi svoje znanje!

Po pravici povejte,koliko od vas bi v svojo hišo spustilo popolnega neznanca,ter mu tam tudi po 2 uri brezplačno nastavilo avto?

Pa še nekaj:Ne zavedate se,koliko manj ljudi bi sploh vozilo modele,če jim on ne bi pomagal.

Jaz glede Dejana nimam slabe besede.Dobro,res da je dober ekonomist,saj drugače pa lahko diplomo kar vrne,ni res?

Pa prosim vzdržite se bednih komentarjev lezenja v rit !

Lep pozdrav,

Borut
Nihče ne ve vsega!
ROZKO
Član

Kraj: Tacen

OdgovorNapisal/-a Saši » 29.08.2007, 11:27

Očitno vam *katy* ni mogla dopovedat kaj se sploh počne na progi...mešala sta se zraven Jetforce, ki si bil tokrat na prvi dirki in niti ne veš kaj je ozadje, Tyco pa mislim, d ne spremljaš dirk v živo pa meni govoriš, da ne vem ozadja. Zaj pa za vaju dobesedno tako kot je: Dejan ima na progi veliko veliko zaščitnikov, ki včasih neradi umaknejo avto boljšemu od sebe-dobesedno nastavljajo avto! (ob vsem tem vedo, da niso boljši in da se tistemu, ki ga lovi gre za rezultat!!), vem celo za primer, ko je bilo tako zelo nevarno za Dejana d bi ga kdo ulovil, pa je njegov zaščitnik poskrbel za to, da je šel nekdo s proge :evil: !!No zdej upam d vam je jasno za kaj se gre....

Drugače kar se pa gum tiče vem, da jih nekateri resnično potrebujejo ker imajo NPR. na skrbi sebe in še svojega sina...tak da mislim, da sam veš kako drag šport je modelarstvo in mislim, da je pomoč pri gumah vsaj enem od teh dveh še najmanj, saj konec koncev so to gume, ki jih je namenil Nebec za tovrstne tekmovalce.

Rok sploh ne vem, zakaj še vedno igraš žrtev. Vsem se kdaj naredi, da transponder ne šteje. Pa opažam, da znova in znova poskušaš prah dvigat.Itak je dirka mimo, bo pač drugič boljše.
Pa še Stocker je napisal kako je bilo...ti pa predvidevam želiš malo pozornosti pa si zgodbo malo spremenil :?: Me prav zanima kaj boš zdaj komentiral... :)
Lp Saši
Uporabniški avatar
Saši

Kraj: Mozirje

OdgovorNapisal/-a Lojz » 29.08.2007, 12:03

Naj nekaj pojasnim, V Mariborski ekipi vozimo vsak zase oz. za čim boljši lastni rezultat!!! In nihče od nas ni tako nor, da se bo žrtvoval za drugega in se zato zaletaval z drugimi nasprotniki niti za Dejana!!! V avto-moto športu se pač nesreče dogajajo, žal nihče od nas ni tako perfekten voznik, da ne bi naredil kakšne napake, sploh pri prehitevanjih, ki so najnevarnejša v tem športu. Mi si pomagamo z nasveti in posodo materiala med sabo in to je to!!! Prav tako skrbimo, da so naša vozila vedno v skladu s pravili in v top stanju (pred oz. po vsaki dirki se celoten avtomobil razdre, sčisti ter pripravi v nulo), nam nič ne pomeni zmaga oz. dober rezultat če si si ga prigoljufal!!!

Tako je to, če pa kdo vidi s svojimi očmi drugače mi je za njega žal, ker je očitno zaslepljen. Sicer pa ima vsak lahko svoje mnenje ni problema.
Uporabniški avatar
Lojz

OdgovorNapisal/-a kurty » 29.08.2007, 12:13

Glej folk če bi se počasi nehali deliti na naše - vaše moje -tvoje bi nam bilo bsem lepše!!! Vedno se bo našel kdo, ki se ne bo športno obnašal samo vsaj jaz za to potem ne dolžim celotne ekipe!!! Sem videl že kar nekaj grdih potez ampak to naj postane stvar sodnika ne pa tema prepucavanja na forumu... :wink:
Uporabniški avatar
kurty

OdgovorNapisal/-a Lojz » 29.08.2007, 12:32

Kurty žal se ne morem strinjati s tabo. V moto-športu bilo katere vrste (F1, Moto GP, Rally, ….) je vedno moje, tvoje naše, vaše …. V tem je ravno čar in zato sem jaz zraven! In to ni neka grupna veselica! Res dirka je vseh nas, ki pa jo vodi in organizira neodvisna in nepristranska stran!! Vozniki oz. ekipe pa so vsak zase, temu se reče športno rivalstvo in če tega ni?? Potem so to vaške oz. prijateljske dirke, ki mene osebno ne stimulirajo preveč le-te nimajo neke napetosti, ostrine in športne tekmovalnosti…
Uporabniški avatar
Lojz

OdgovorNapisal/-a kurty » 29.08.2007, 12:55

Se povsem strinjam kar se samega dirkanja tiče in ŠPORTNEGA rivalstva tiče.

Tisti trenutek ko pa stopim z odra dol in zaključim dirko se pa res ne bi rad delil na naše in vaše ...to sem imel v mislih! In če nekdo iz druge ekipe rabi gume na primer mu jih bom posodil, če jih bom le imel oziroma mu bom pomagal, če bo rabil pomoč... o tem govorim. Pa tudi avtek mu bom pobral kolikor le najhitreje zmorem... in pri tem še nikoli nisem gledal čigav je avtek ... to je potem po mojem mnenju pravo športno dirkanje, kjer naj zmaga najboljši.
Uporabniški avatar
kurty

OdgovorNapisal/-a Lojz » 29.08.2007, 13:23

No s tem se pa strinjam, maš popolnoma prav.

LP
Uporabniški avatar
Lojz

OdgovorNapisal/-a sheet-boy » 29.08.2007, 19:36

Dajte raje še kakšne slike objavit. Saj je bil tam fotograf.
Uporabniški avatar
sheet-boy

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a DMX » 29.08.2007, 23:26

miha25 napisal/-a:Kot prvo se pridružujem Alojzu, Tomažu in Roku in ostalim! Dodam lahko da se dirke organizira iz veselja vendar! Še posebaj če šo dirke močne je potrebno vlagati da bo druga bolša. Mislim na denar bodi si kompresor, bodi si merilec oz sodnik. Skratka društvo vlaga za to da bi se imeli fajn člani in ljubitelji.
Če pa ni društva, če ni direktorja dirke, če ni tehnične službe, če je merilni sistem glih za glih, pa merilec oz napoverdovalec kvasi traparije po mikrofonu je pa tko. Frekvence bi moral organizator pripraviti in ob kontroli prijav preverjati ali je tekmovalec vstavil osnovno ali rezervnio frek, seveda filanje transponderjev točno 14 ur pred tekmo spada zraven.... Vse to je priprava na dirko. In če do tu klapa potem se takoj ve kje in kdo je zamočil. Skratka in ko gre nekaj narobe mora organizator potegniti črto in stati ob strani merilcu, ne pa da ga od deleč zmerja in pravi da ga bo pod mizo vrgu.... in šravba avto naprej misleč si sej bo 350 evrov kapnilo v žep. Aleluja. Tokrat je šlo čez vse meje in takega nadaljevanja si nobedn ne želi. Zavedati se je potrebno da je tekma velika odgovornost, in da je med tekmovalci velika večina odraslih zrelih oseb in da z polovičarstvom, neresnostjo pri organizaciji ne mora biti sprejeta. Taka organizacija tekme je delanje norca iz ljudi-tekmovalcev, ki se pripravljajo da je avto do grama pravilno težak, da se baterije do minute točno isklopijo, da....

Pohvala pa velja:
-tekmovalcem za strpnost
-Pa zmagovalcemza zmage
-proga (če prav so bile izletne cone ...)
-
-
-hrani
-ozvočenju

G. Janez Medja

Sedaj vam bom takole povedal. Vaša dirka je bila dne 17.6.07 in se je začela z 30 min zamude. Poleg tega sva vam progo sladkala dvakrat z Mihom Pančurjem in z Boštjanom sva vam polepila vsak zavoj z najinimi kitajčki. Vi tokrat niste pristopili do naju (orgonizatorja na Rečici) in vprašali, če rabiva kašno pomoč. Usluga za uslugo!!! HVALA!

Frekvence je Gregor pripravil tako kot vedno do sedaj in merilni sistem je polnil že ob 17 h doma, dan pred prireditvijo. Vse to ima on v malem prstu. In to da mi je v žep kanilo 350 euro se pošteno motiš. Najem prizorišča, elektrika, ozvočenje, izposoja odra, pokali ter medalje, roštilj ter ljudje ki stojijo za tem.
Spravili ste se na organizatorja, bodite veseli da imate nekoga ki vam organizira to, letos sva se kar trikrat potrudila, a je v tretje šlo nekaj narobe. Žal!!!
Sedaj pa grajate slovensko sceno in konec leta boste spet piskal koliko ste naredili. Vi pa nam, da je to delanje norca iz ljudi ker jim nudimo tekmovanja na slovenskih tleh.

Ker ste tako lepo zgrajal najino organizacijo vam povem naslednje, glede vaše organizacije 17.6.07:
-vaša organizacija je imela tudi zamudo
-ni imela označenih pobiralskih mest
-ni imela sodnika
-je imela 2 iz tehnične komisije, ki sta ravno tako preverjala težo ter gume ( nista preverjala prenosa na motorju niti proizvajalca motorja )
-štartna mesta so ostala ista kot lani, jih niste spremenili in vam je bilo z strani tekmovalcev že lani rečeno da so preblizu
-niste se držali urnika, kot piše v pravilniku, da se lahko baterije pravočasno napolnijo
-ozvočenje ste imeli takšno, da smo vas komaj na oder slišali
-bil sem vam na voljo za testiranje motorjev na motortesterju, ki ga žal nismo uporabili na sami dirki
-na pokalih ni bilo ploščic (oziroma jih niste dali gravirati, nekateri čakali da se bo g.MEDJA spomnil in jih mogoče prinesel na katero od sledečih dirk. NE!!! )
-in še bi lahko našteval, pa se nisem spuščal v to, ker mi ni potrebno, sem vesel da se tovrstna tekmovanja sploh odvijajo v Sloveniji in ne grajam organizatorja, ker dobro vem koliko truda je potrebnega. Vas sem kot organizatorja osebno pohvalil in vam stisnil roko, ker takšne ljudi rabimo, Vi pa nama nož v hrbet. Se bova naslednjič potrudila, da bo to tisto pravo.

Lp Sandi
1/12th scale on CARPET some of the BEST racing in the WORLD to watch.

JOIN US!

Ain't no sunshine
Uporabniški avatar
DMX
Forumski veteran

Kraj: Rečica ob Savinji

OdgovorNapisal/-a Stocker » 29.08.2007, 23:48

sheet-boy napisal/-a:Dajte raje še kakšne slike objavit. Saj je bil tam fotograf.

Blaž ko dobim slikce na cd-ju jih ruknem gor.

lp Gregor
Uporabniški avatar
Stocker

Kraj: Rečica ob Savinji /Maribor

OdgovorNapisal/-a sheet-boy » 30.08.2007, 00:22

Zmenjeno.
Uporabniški avatar
sheet-boy

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a miha25 » 30.08.2007, 00:56

miha25 napisal/-a:
DMX napisal/-a:Sedaj vam bom takole povedal. Vaša dirka je bila dne 17.6.07 in se je začela z 30 min zamude. Poleg tega sva vam progo sladkala dvakrat z Mihom Pančurjem in z Boštjanom sva vam polepila vsak zavoj z najinimi kitajčki. Vi tokrat niste pristopili do naju (orgonizatorja na Rečici) in vprašali, če rabiva kašno pomoč. Usluga za uslugo!!! HVALA!

Zmeraj sem se zahvalil za tekmo, a za to tekmo ko je šlo 102 stvari narobe ....
Pomagal res nisem, ker sem imel delo z avtom sicer pa tudi ti organizator nisi pomagal ravno veliko, ko je šlo narobe v Rečici razen, ko si vzel mikrofon (takoj nazaj transponnderje če ne boste diskvalificirani)
Usluga za uslugo; Jaz ti nisem dolžan nobene usluge! Mogoče naš klub člani, a te usluge si bil deležen ko so med drugim naši člani popravljali zanko. Če pa misliš da boš za vsako narejeno uslugo dobil povrnjeno
Se pa na žalost motiš življenje ni sprejemanje ampak dajanje.

miha25 napisal/-a:
DMX napisal/-a:Vi pa nama nož v hrbet. Se bova naslednjič potrudila, da bo to tisto pravo.

Lp Sandi

Če bi pisali napake na tekmi v Rečici bi bil spisek zelo zelo dolg. Vendar poanta ni v dolgem spisku poanta je v ravnanju organizatorja, ko bi moral nuditi pomoč merilcu je zatajil.

Samo to bom dodal: Točno se ve kdo zabije nož v hrbet, ko se obrne.

miha25 napisal/-a:
DMX napisal/-a:Ker ste tako lepo zgrajal najino organizacijo ,

Kritike pa so napisane za to da se nebomo več slepili kako super tekme imamo in ker je zadeva postala tako številčna, da se je ne da streči z levo roko.
Potrebna bo glava LRP tekmovanj pa kakor koli jo imenujete. Predsednik, sekretar, sodniki.
Zadnjič spremenil miha25, dne 30.08.2007, 01:56, skupaj popravljeno 4 krat.
Janez MEDJA,
TOPSPEED racing team
041 723 824 po 13 uri
Janez_medja@yahoo.com
http://topspeed.si
miha25
Forumski veteran

Kraj: nč več Jesenice, BOHINJ je moj domek!

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov