Napisal/-a Jaro » 08.07.2003, 07:21
Hvala bogu, Rado. Pa da ne boš mislil, da sem goreč ali kakršen koli navijač kogarkoli. Že nekaj časa mi ni nihče toliko prirasel k srcu. Je pa res, da mi je Schumacher starejši antipatičen zaradi svojega arogantnega obnašanja in njegove "nagraužne" lastnosti, da je za svoj uspeh pripravljen iti "preko trupel".
Volan zna vrteti. To je vsakomur jasno, sicer ne bi imel toliko zmag in takšne plače. Način, na kakršnega pa je prišel do prenekatere od svojih zmag, mu pa ne more biti ravno v čast in tudi nima prav veliko opraviti s športom.
Upam pa, če mu rečem Mihec, s tem nisem užalil tebe ali katerega od gorečih navijačev, kajti prepričan sem, da bi se zaradi tega še najmanj sekiral Mihec sam.
Pa še to: veliko žaljivk smo že slišali na marsikatero drugo ime pa ni bilo ravno hude krvi. Zdaj je pač prišel na vrsto Mihec.
In na koncu: meni je pomembno samo to, da bi bila formula ena in dirkanje nasploh zanimivo. Če že zabijem najboljše ure nedeljskega popoldneva za dirko, hočem od nje tudi kaj imeti. Je pa verjetno vsakomur, ki se kaj spozna na moderno formulo ena, jasno, da bi morali v predpisih spremeniti še marsikaj, da bi videli tudi kaj dirkanja, ne pa nedeljskih procesij, kjer se vrstni red pomeša samo, če se komu "odveže čevelj".
Zato bo moja največja ljubezen motošporta ostal motociklizem in to motokros, da smo si na jasnem.
Lep pozdrav,
Jaro