POZDRAVLJENI !
Ker nihče ni prilepil nič slik, sem se odločil, da vam malo prikažem kakšno je bilo vzdušje na zadnji dirki državnega prvenstva v Off Road kategoriji, ki se je odvijalo na Jesenicah, točneje na dirkališču Hrušica.
Nekateri smo bili letos kar 6x na tej progi, tako da bi komot lahko pridobili "začasno" prebivališče na Jesenicah.
Člani Topspeed društva so se ponovno izkazali, kot zmeraj in progo pripravili kot se spodobi. Na njej je bilo ogromno blata ter tu in tam kakšen flek stoječe vode, na kar pa oni niso imeli vpliva, glede na letni čas je bilo to itaq za pričakovat.
Mrzlo je bilo kot 100 hudičev, saj so se temperature gibale konstantno med 2° in 4°C.
Za dobrodošlico smo bili tekmovalci postreženi z močnim aperitivom, ampak ne takšnim po katerem so gorenjci znani (0,3 vode pa z lato po hrbtu, da fajn speče), temveč z pravim aperitivom.
Med samo dirko so Topspeedovci nam postregli z kuhanim vinom, ter toplim čajem.
Po sorazmerno slabem štartu (gužva v prvem zavoju), sem se uspel prebijati proti vrhu. Finalna vožnja je bila izredno napeta, saj sva se več kot polovico dirke z Drole Nejcem borila za tretje mesto in si večkrat izmenjala poziciji. Resnično mi je nonstop "dihal za ovratnik".
Ob tej priliki bi pohvalil vse člane kluba Topspeed, ki so kompletno sezono se trudili, da se je na Off Road sceni sploh kaj dogajalo.
Pohvale gredo tudi merilcu Janezu Medja, štarterju Robertu in glavnemu sodniku, ki so svoje delo kot zmeraj opravili z odliko.
Za drugo leto pač glejte, da boste progo postavili bližje Mariboru ...

(HEC).
Kratko reportažo z dirke si lahko preberete tudi na tej povezavi:
K L I K N I ZA OGLED !.
Čestitke seveda tudi vsem tekmovalcem, predvsem zmagovalcem. Za konec pa še nekaj slik, da si naredite predstavo v mislih v kakšnih pogojih smo vozili.
P.S.
Dodal bi še tole, da sem z motorjem, ki ga uporabljam
NINJA MR B01 izredno zadovoljen, saj je celotno sezono deloval zanesljivo in brez problemov. Prav tako model Xray na katerem nisem nič polomil, edino sem na eni izmed dirk zgubil vijak pri sistemu za ovinkanje, kar me je stalo dobre uvrstitve.
Tako ... toliko kar se tega tiče.
Se vidimo naslednjo sezono, če bo zdravje dopuščalo.
Lep modelarski pozdrav ....
KISELJAK Robert alias Škalec
MSM BOXI
g.TRATNIK
BLATO ....
BLATO ...
BLATO ...
MOJ MODEL PO PRVIH KVALIFIKACIJAH (že malo ščiščen) ...
1/8 BUGGY
1/6 BUGGY
TRUGGY & MONSTER