Ta avto prav nič ni slab (tudi za tekmovalne razmere), govorim iz lastnih izkušenj. Poleti sem z njim peljal dve/tri dirke a sem ga prodal in kupl Cyclona, karbon pač lepše zgleda
No nekaj dobrih in slabih izkušenj s tem avtom
DOBRO:
-glede na to, da je šasija v obliki banice imaš dobro zaščiteve baterije in elektroniko proti udarcen (pri karbonskih avtih valda tega nimaš);
-na asfaltu se da avto zelo lepo peljati, ker ni tako tog torej se bolj podaja, večino časa je rahlo podkrmarjen torej zadka ti ne odnaša. To mogoče ni najbolje za najhitrejše kroge vendar je konstanta na dirki bolj pomembna!
-avto je relativno neobčutljiv na udarce, vsaj jaz nisem uspel nič polomit, pa sem kar nekaj krat butnil...
SLABO:
-sprednje polosovine se samo vstavijo v diferencial in pesto na kolesu, pri ovinkanju je to zelo motilo, ker so nastajali tresljaji. Jaz sem takoj originalne polosovine spredaj zamenjal z Cyclonovimi.
-teža šasije je malo visoka vsaj jaz sem imel vedno kakih 85 gramov preveč
-plastični amortizerji, meni so rahlo puščali... a je vseeno nekako šlo
-za moje pojme največja pomanjkljivost!!! Na poletnih dirkah, ko je zelo vroče postane plastika na določenih delih mehka. Meni je pobiralo pulije kot za šalo (s 23 ovojnim motorjem!) kaj šele če bi 17-ko gor dal. Tu se splača kupit tuning del iz aluminija ali kovine.
Po moje se da avto z par opcijskimi deli 50-60 eur super porihtat za dirkanje!
No želim ti obilo užitkov ob vožnji in upam, da se v prihodnji sezoni kaj vidimo na LRP dirkah.
LP, Lojz