Mene zanima, če bo organizator MD NEBEC organiziral - raspisal tudi kategorijo 1:8 OffRoad - Truggy.

Če bo, bo to svoja kategorija ali skupaj z 1:8 OffRoad - Monster (BigFoot) kot lani (DP 2007).
Hvala za odgovore.

Moderator: Jetforce
ELO napisal/-a:nepošteno bi bilo, da se sedaj nelicenciranim tekmovalcem omogoči tekmovanje na stroške vseh nas, licenciranih.
ŠKALEC napisal/-a:Gregor, če jaz zdaj prav razumem pomeni, da niti voznik 1/8 Buggy modela, ki NIMA licence za DP ne more prisostvovat na tekmi DPja in vozit z licenciranimi vozniki Buggy kategorije ?
nepošteno bi bilo, da se sedaj nelicenciranim tekmovalcem omogoči tekmovanje na stroške vseh nas, licenciranih
ELO napisal/-a:ŠKALEC napisal/-a:Gregor, če jaz zdaj prav razumem pomeni, da niti voznik 1/8 Buggy modela, ki NIMA licence za DP ne more prisostvovat na tekmi DPja in vozit z licenciranimi vozniki Buggy kategorije ?
LAHKO vozi, se mu pa ne šteje za DP.
mora plačati 20eur štartnine!
l.p.
ELO napisal/-a:določene storitve na tekmi in v zvezi s tekmo financira zams, ki se financira med drugim tudi iz članarin.
ELO napisal/-a:tekmovalcem, ki imajo modele 1/8 Buggy/Truggy je bilo ponujeno, da v kolikor jih ustrezno (malo) število vzame licenco, da bo ta kategorija uvrščena na Državno Prvenstvo.
ker se je zbralo manj kot pet tekmovalcev se kategorija ni uvrstila na DP.
nitro-s napisal/-a:Jaz sem plačal - vzel licenco za kategorijo 1:8 OffRoad - Truggy in ker nas NI 5, kaj potem dobim denar nazaj ali sem ga podaril ZAMS-u.![]()
optix napisal/-a:nitro-s napisal/-a:Jaz sem plačal - vzel licenco za kategorijo 1:8 OffRoad - Truggy in ker nas NI 5, kaj potem dobim denar nazaj ali sem ga podaril ZAMS-u.![]()
Denar boš dobil nazaj, itak. Za novo karoso bo dovolj
nitro-s napisal/-a:In koliko dobi organizator za tekmo in kaj vse plača ZAMS?
Ali ni dejstvo, da tisti, ki organizira dirke, tudi kaj od tega ima, če ne, si boste kmalu sami organizirali dirke.![]()
Več kot je tekmovalcev, več je danarja, več ima od tega tudi organizator, ker dirk več nebomo delali z izgubo (so stroški priprave dirke preveliki).
Jaz sem plačal - vzel licenco za kategorijo 1:8 OffRoad - Truggy in ker nas NI 5, kaj potem dobim denar nazaj ali sem ga podaril ZAMS-u.![]()
ELO napisal/-a:ŠKALEC napisal/-a:Gregor, če jaz zdaj prav razumem pomeni, da niti voznik 1/8 Buggy modela, ki NIMA licence za DP ne more prisostvovat na tekmi DPja in vozit z licenciranimi vozniki Buggy kategorije ?
LAHKO vozi, se mu pa ne šteje za DP.
mora plačati 20eur štartnine!
l.p.
savage napisal/-a:To ni pošteno do licenciranih tekmovalcev v kategoriji buggy,prav tako ne do drugih kategorij.
savage napisal/-a:To ni pošteno do licenciranih tekmovalcev v kategoriji buggy,prav tako ne do drugih kategorij.
savage napisal/-a:Samo licencirani.Saj drugače nevem zakaj ne bi bili big foot-truggy kot gostje.Ali se tekma tako zavleče,za progo pa kakšen € je vedno dobrodošel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov